bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Böyle bi sevinç yok ya teşekkürler Bursaspor.. Bi altıparmaga çıkalım dedik kutlamaya herşey çok güzeldi sesim gitti zaten ama aksilik ya lastik patladı :D stepneyi taktık o da patladı sonra hallettik arkadaşlar geldi falan baya heyecan oldu :D

Alıntı:s2k_Vtec´isimli üyeden Alıntı
İyi akşamlar beyler,saolun iyi dilekleriniz için,burak az önce fener-bursa maçından geldim bursalılara çok fena giydiriyor bu fenerliler haberin olsun,bir avuç taraftar ortalığı yıktınız ama:Dsarper özledim lan seni:D

bı Avuc da olsak yuregımız buyuk allahın adaletı maci 2,0 3,2 lehımıze cevırdık bunuda görduk ya nebılıyım anlatılmaz ses soluk kesıldı sesım cıkmıyor bagırmaktan :D:D
nedıyım başka emre tek kelıme ıle harıka ders olsun fenere allahın adeletı

Öyle abi. Önce beşiktaşa 3-2 şimdi de fenere böyle bi sevinç yok ya resmen yok çıldırdık tutabilene aşk olsun.. Büyük kaptana çok üzüldüm ama gazi oldu resmen her tarafı kan içindeydi adamın ama her türlü oynadı yine geçmiş olsun diyelim ona da :(

Günaydın Arkadaşlar maç 7-2 bitmedi mi bursanın 3,gölü beşlerdendi galiba :D:D

Gunaydın Bursa,

Helal Olsun Bursa , sana yakışanı yaptın :) Sevindirdin bizi :good:

Öyle abi. Önce beşiktaşa 3-2 şimdi de fenere böyle bi sevinç yok ya resmen yok çıldırdık tutabilene aşk olsun.. Büyük kaptana çok üzüldüm ama gazi oldu resmen her tarafı kan içindeydi adamın ama her türlü oynadı yine geçmiş olsun diyelim ona da :(

Evet ya , Kaptan a 3 kere bandaj attılar, kandan kıpkırmızı olmuştu başı :) Olsun, şimdi agrı sızı kalmamıştır :)

Karşılama görülmeye değerdi

Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle Saraçoğlu Stadyumunda başlayan sevinç, Bursa`nın her yerine dağıldı.
Taraftarlarımız, maçın bitiş düdüğüyle birlikte kentin farklı yerlerinden otomobilleriyle ve yaya olarak ortak buluşma noktası Heykel`deki Atatürk Anıtı önüne geldi.

Saraçoğlu Stadyumu`nda maçı izleyen taraftarlarımız dönüş yolculuğuna takımımıza eşlik etti. Takımımız Eskihisar-Topçular arabalı vapurunda büyük ilgi gördü. Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe arabalı vapurda aracından inerek takım otobüsümüze geçti. Altepe, teknik heyet ve futbolcularımızı tek tek tebrik etti. Vapurun Yalova Topçular iskelesine yanaşması ile Yalova`ya özel araçları ile gelen binlerce taraftarımız takımımızı büyük bir sevgi gösterisi ile karşıladı. Futbolcularımız Ömer Erdoğan, Batalla, Kirita ve Ozan İpek otobüsün önüne gelerek taraftarlarımıza üçlü çektirip tezahüratlarda bulundular.

Taraftarlar yol boyunca konvoy halinde otobüsümüze Özlüce Tesisleri`ne kadar eşlik etti.

Helal olsun futbolculara ve taraftara..

Geri