Aksel hayırlı olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hadı bakalım bılıyorum senın mevzu gecıyodu senı sordu yaşıyormu dıye
Ev-Okul-Dersane abi.Arada giriyorum foruma falan,yaşıyorum yani..
O sırada bi arkadaşla görüşüyodum evde değildim forumada giremedim hemen Tolga abide mesaj attı.
![]()
hadı hayırlı olsun sattınmı w124Günaydın herkese.
Bugün W124 e veda günüÜzülmedim desem yalan olur ama onun için böylesi daha hayırlı
![]()
Günaydın herkese.
Bugün W124 e veda günüÜzülmedim desem yalan olur ama onun için böylesi daha hayırlı
![]()
Pişmiş aşa su katmak istemem Aksel ama Cuma günü iş için Adana daydım, fiesta dizel kiraladım, bütün gün oradan oraya müşterilere gittim,350 km kullanmışım. Araç gidiş-çekiş olarak güzel, direksiyonu çok hafif ama dashboard (panel) berbat.Düğmeler ve plastik aksam kalitesiz, kalorifer,havalandırma ve klima kumandaları çok kaba yapılmış.Fiesta almadan bir de corsaya bak istersen yada daha evvelki mesajlarında dediğin gibi punto evolara da bir bak derim. Ama ben beğendim eminim diyorsan karara saygım var
Aksel Hayırlısı Olsun, Allah daha iyilerini nasip eder inşallah
Hadı hayırlı olsun sattınmı w124![]()
hayırlısı olsun nerelıydı sattıgınAbi sıfır araba işi yattı galiba bütçeyi çok zorlayacak şu an max 15.000 liralık araç bakıyorum o parayıda 1 ay sonra hazırlayabilirim ancak. Bu bütçe aralığındaki vectra b 2.0 cd ler nasıl olur ? 1.6 araba almak istemiyorum.
Amin abi Allah herkese gönlündeki aracı nasip etsin.
Sattım abi şu an parası alınıyorErikli civarına sattım abi size komşu geldi
![]()