Button McLaren'le anlasti ama Brawn Gp izin vermiyor..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eL_nino
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Schumi yarışsında hangi takım olursa olsun. keşke gelsede brawnla yeniden efsaneleşseler:D

Az önce googl de arattım okudum raikkonen in citroen ile anlaştığı söyleniyormuş fakat menejeri böyle bir sözleşmenin olmadığını ve halen daha bütün seçeneklere hazır olduğunu söylemiş.

mclaren veya mercedes gp dışında seçenek yok gibi.çünkü kimi diğer takımlarda yarışmak istemediğini daha önce söylemişti.

Hangisinde olursa olsun buzadam olmazsa olmaz :D

Ben de olsun isterim ama büyük ihtimalle seneye olmayacak, çok küçük bir ihtimal de olsa Mercedes Gp olabilir. Rosberg zaten koltuğun birini kaptı, ikinci koltuk için Raikkonen olabilir, umarım da olur, şahsen heidfeld olsun istemem.

buz adam f1 de olmıcak onumuzdekı sene arkadaslar kucuk takımlarda yarısmak ısemıyor buyuk takımlarında pılotları hemen hemen bellı oldu onumuzdekı sene buyuk ıhtımalle wrc de olcak

İşte bizde menejerinin kesin açıklamasını bekliyoruz.Menejeri 13 gün önce wrc ye kesin gözü ile bakmıyoruz herhangi bir anlaşmamızda yok her türlü seçeneğe açığız demişti.Sanırım raikonen in F1 deki kadar wrc de adını duyuramayacağını fark ettiler.

İşte bizde menejerinin kesin açıklamasını bekliyoruz.Menejeri 13 gün önce wrc ye kesin gözü ile bakmıyoruz herhangi bir anlaşmamızda yok her türlü seçeneğe açığız demişti.Sanırım raikonen in F1 deki kadar wrc de adını duyuramayacağını fark ettiler.

hangi wrc ya gitsin wc de yarışsın mahalli rallilerde bile kullanamayan adamın wrc de ne işi var.

wrc başka dünyadır arkadaşlar ve emin olun f1 den çok daha zordur.

Benim bahsettiğim olayın wrc ve F1 in arasındaki zorluklarla alakası yok.İkisininde dünya üzerinde medyasal yeri belli.Benim bahsettiğim olay bu.WRC sadece otomobil sporu tutkunlarının takip ettiği bir yarış ama F! dediğin zaman otomobille alakası olmayan insanlar bile bilir.

Geri