Bütün opel kullanıcılarını saygılar..!

uçar ibrahim

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba aranıza yeni katıldım 2008 yılında sıfır ilk opelimi aldım gümüş gri opel combo cıty plus 1.3 cdtı idi 2010 haziranında sattım başka bir işim dolayısıyla fakat vazgeçemedim ve sıfır kilometre 2011 model gümüş gri opel combo cıty plus spor paketli 1.3 motor tekrar aldım 31 aralık 2010 da çok mutluyum tekrar opelime kavuştuğum için comboyu çok ama çok seviyorum herkeze selamlar...:good:

Arkadaşlar 2010 modelden itibaren combolara aux girişi koymuşlar 2011 model sıfır aldım ben ve bu özellik nasıl kullanılır bilimiyorum 2008 i vardı bende o özellik yoktu yani teyptenmi kumanda edilecek ne kullanılacak yardımcı olan olursa sevinirim.

teşekkür ederim hoşbuldum.

anladım ben bir kaç yerden bilgi almaya çalıştım flash bellek okumazmı acaba diye olmaz dendi bana öyle bir ara kabloda yokmuş zaten mecburen bir ipot alıcam ozaman acaba ipotun paketinde araca baglamak için o ara kablo mevcutmudur

ben o özelliği aracın teybi ipotu okuyup kumanda aracın teybınden ediliyor sanmıştım ama anladığım kontrol ipotta aracın teybi sadece ses olarak yardımcı oluyor çok saçma bir özellikmiş bence flash bellek okuyabilmesi çok güzel olurdu öyle zannettim ben ilkten ama değilmiş.

sizde iphone 4 var anladığım kadarıyla ama bu özellik içinde değmez o telefona okadar para vermeye çok harika bir cihaz ama ben kullanamam inceledim bir kaç arkadaşımda var ipotlara bakıp inceliycem o kabloda varmı öncelikle o bilgiyi alıcam uyarsa alırım bir tane.

Geri