©ARa'm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hllb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: ©ARa'm

hllb link' Alıntı:
1002779r.jpg
aynısını arkadasım e36 ya yapmıstı ebaydan almıstı 1 hafta takıldı sonra baktım yok söktürmüş ty paylaşım

geçen hafta marmaris'teydik, dönüşte akyaka ve pamukkale molalı zevkli bir yolculuk yaptık.

1002893l.jpg

hllb link' Alıntı:
geçen hafta marmaris'teydik, dönüşte akyaka ve pamukkale molalı zevkli bir yolculuk yaptık.

1002893l.jpg
Halil Abi,Marmaris'e giderken Aydın'dan döndün galiba.Düz 50 km daha gelseydin buluşurduk.Buradan da Milas üzerinden de Marmaris'e gidebilirdin.Başka zaman beklerim.

sanalbiri link' Alıntı:
Halil Abi,Marmaris'e giderken Aydın'dan döndün galiba.Düz 50 km daha gelseydin buluşurduk.Buradan da Milas üzerinden de Marmaris'e gidebilirdin.Başka zaman beklerim.
başka sefer kısmet diyelim :)

çizik giderme, cila işlemi sonrası tekrar ışıldayan ©ARa'm

cam00098z.jpg

hllb link' Alıntı:
çizik giderme, cila işlemi sonrası tekrar ışıldayan ©ARa'm

cam00098z.jpg

bravoo bravoo
Çizik giderme işlemini nerede yaptırdınız acaba? Kılcal çizikleri gidermiştir heralde yanılıyor muyum? Fark edilecek şekilde düzeldimi?

Teşekkürler.

ankara opak serviste yaptırdım, sonuç gayet başarılı.

hllb link' Alıntı:
ankara opak serviste yaptırdım, sonuç gayet başarılı.

Gerçekten çok güzel olmuş bravoo
Nazar değmesin :)
Peki bir sorum daha olacak: Sadece kılcal çizikleri mi giderdi yaptırdığınız işlem? Benim sağ arka kapıda hafif 1 parmak uzunluğunda bir çizik var. Sizce böyle bir çizik geçebilir mi?
Hafif beyaz renkte akşam felan belli olmuyor zaten, güneş ışığında gözüme çarpıyor ama tırnak girmiyor.

Geri