ç O K K I R I L D I M

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yakup
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abı fena konular acıyorsun :D

kırgınlığa gerek yok

Son düzenleme:
bunlar gercekler kan içinde dolaşıyo bir gün iş yaparken yüzük takarsak parmağımızda o kanı görebilirdik ama şimdi bilinçlendim ama şimdi iş yaparken yüzük takmam ve o kanı görmem kendimde yani bilinçlendim ..... ama bazı arkadaslar görmek istemiyosa konular acılırken baslığa +18 diye ekleme yapabiliriz ... burası paylaşım forumu burda hekes istediği bilgiyi yasalar cerçevesinde paylaşabilir kimse alınmasın kırılmasın isteyende istideiği konuyu okumak ta serbest bakarsın konu hoşuna gitmiyo okumazsın girmezsin resme bakmaksın bu sizin elinizde ama HAYAT HER ZAMAN İYİ GİDECEK DİYE BİR KURAL YOK!

tecrüben yeter abicim. boşver.

Yakup abi, kafana takma kendi adıma açtığın konuları zevkle takip ediyorum.

ewt, Yakup abi, herkes bilioki sitede muhalif çok...

ondan, salla gitsin...

kader işte abi:) ne oldum yerine ne olucam diceksin. gerçi benden çok daha büyüksün ve çok daha iyi hayat tecrübelerin var ama.. yinede üzüldüm kırılan bi kalp neticede..

Bigün birini haşlayacam zaten. Her sitede olduğu gibi opelim nettede diğer üyelerle dalaşan boş beleş tartışma konusu yaratan dengesizler çok.

Yakup abi sen de daha iyi bilirsin ki, gerçekleri söylemek üzerine örtü çekmekten daha zordur. Hata gerçekleri söylemek en zor iştir diyebilirim.
Senin verdiğin konular hepimiz için faydalı olan gerçekler.
Sen de çoğu zaman takdir alan birisin. Senin görüşüüne katılmayan arkadaşlarında kendilerine göre haklılık payları olabilir ancak bu gerçekleri söyemeye engel değildir. Eleştiri her zaman olumlu olmayabilir.
Onun için senin için yazılarını okumaya devam edeceğiz...
Sağolasın....

Geri