ç O K K I R I L D I M

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yakup
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yakup Bey,

Nacizane tavsiyem, açtığınız konunun içeriğinde parmak-yüzük konusunda olduğu gibi insanları ürkütecek veya rahatsız edecek resim veya iletiler olduğunda bunu konu başlığında açıkça belirtmeniz.

Böylece o konuya girenler neyle karşılaşacaklarından haberdar olurlar.

Yakup abi siz devam edin.zaten en küçüğümüz 18 in üzerinde ve böyle resim-foto vs.şeylerden etkilmenecek kadar korkak değiliz.sizin konularınızı ilgi ve hayranlıkla takip etmekteyim.Meyve veren ağaçların durumu malumunuz.siz yeterki rüzgarla eğilmeye devam edin....siz onu anladınız;)

yürü be yakup abi kim tutar sizi arkanda kendi adıma ben varım gençler hep zevk-i sefa peşinde bu hayatta ders alınacak olaylarda var.teşekkurler bazı konuları bize hatırlattığınız için.eleştiren arkadaşlar konu başlığının altında açanın nıkı yazıyor okumak istemeyen açmasın.TECRÜBE TECRÜBE TECRÜBE İYİDİR.

sen bunları kafana takma abi senin yazdıklarını beğenerek okuyoruz senden öğrenilecek çok şeyimiz var yazdıkların doğru şeyler

Yapma Yakup abicim.Amacım seni kırmak seni üzmek tabiki olamaz.Benim yazdığım birazda espiri mahiyetindeydi.Seni kırdıysam çok özür dilerim Yakup abicim.Ne olur beni affet bir daha söylüyorum amacım konuya birazda espri katmaktı.Ellerinden Öperim Yakup abi...

Yakup abi siz devam edin.zaten en küçüğümüz 18 in üzerinde ve böyle resim-foto vs.şeylerden etkilmenecek kadar korkak değiliz.sizin konularınızı ilgi ve hayranlıkla takip etmekteyim.Meyve veren ağaçların durumu malumunuz.siz yeterki rüzgarla eğilmeye devam edin....siz onu anladınız;)

Sitede 14 yaşında üyeler de olduğunu hatırlatmak isterim...

Fotoğraflardan etkilenmeyi de korkaklık olarak nitelemeniz çok doğru değil, zira kopmuş bir parmak görmek insanları korkutmaz ama midelerini bulandırabilir...Bu resimlerden rahatsız olmak da korkaklık değildir.

Yapma Yakup abicim.Amacım seni kırmak seni üzmek tabiki olamaz.Benim yazdığım birazda espiri mahiyetindeydi.Seni kırdıysam çok özür dilerim Yakup abicim.Ne olur beni affet bir daha söylüyorum amacım konuya birazda espri katmaktı.Ellerinden Öperim Yakup abi...
:alkis: :alkis: :alkis:

ama uyarı yazısını gözünü seveyim unutma yakup abi 18+ gibi, dikkat midesi kaldırmayan açmasın gibi...
insan birden görünce içi karışabiliyor

SON NOKTA OLSUN KONU UZAMASIN.YAKUP ABİ SEN +18 YAZ NİKİNİ GÖREN İSTER AÇSIN İSTER AÇMASIN.AMA SEN DEVAM ET.

Geri