Arkadaşlar bizde 2004 polo comfortline var. Aracımızın ilk sahibiyiz.Bugüne kadar zevkle kullandık ama artık dolu dolu 9 yaşı doldurdu. Artık ayrılık vaktinin geldiğini düşünüyorum.
Sorum şöyle , b sınıfından c sınıfına yükselmek istiyoruz . Hangi aracı alabiliriz? Bu sınıfta da çok fazla seçenek yok malesef.Araç dizel olacak.Ve full donanımlı olacak. (Kararan aynasından tut xenonuna kadar.
) Ayrıca aracın en az ilk 4 yıl sonunda kondisyonunun çok iyi olması gerektiğini hesaba katalım.
1- Yeni leon 1.6 TDI manuel . (Şubattan itibaren geliyor) Bundaki bir çekincem de ne kadar zam geleceği. ve de bu dediğim donanımların olup olmayacağı. Auto showda tanıttılar full donanımlıları. Kalkıp da bunlara çok fiyat çekerlerse epey söverim
Hali hazırdaki 1.6 TDI DSG li Copa plus paket hediyeli leonu 52.500 e bırakıyorlar. Bu kasayı almak da mantıklı olur mu? Leon aklımı karştırıyor..
2- Astra 1.3 CDTI cosmo. Hali hazırda bu araç için 56 bin tl fiyat aldım. Filo indirimine sokabilseydim 54.200 e alacaktım. Bu aracın da motoru zayıf deniyor.
3-Megane HB 110 hp privilege . Bu araç da fena değil ama iç tasarımı demode oldu ve de ikinci el olayı korkutuyor.
Gönlüm golf 1.6 TDI highline diyor ama bu mümkün gözükmediği için yazmadım.
Siz olsanız ne alırdınız dediklerimi gözeterek ?? Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.