cakar far bilgisi olan varmı?

herkezin kendine gore zevki var kimi esmer sever kimi kumral kimi sarısın ne gerek oldugunu sormadım bilen varmı dedim bilmiyorsan yorumada gerekyok demektir

ben şöyle kullanma taraftarıyım
akşamları bi otoparka park ettiğin zaman arada bir çakmalı çok hoş oluyorr

ama trafikte kullanmayalım lütfen...

güle güle kullanın

ben şöyle kullanma taraftarıyım
akşamları bi otoparka park ettiğin zaman arada bir çakmalı çok hoş oluyorr

ama trafikte kullanmayalım lütfen...

güle güle kullanın

sana katılıyorum

arkadaşım bende düşünüyorum kumandalı ne kadar bi fiyat veririmisin

arkadaşım bende düşünüyorum kumandalı ne kadar bi fiyat veririmisin
50 normalde ama ben 40a aldım yardımcı olurum sana istersen gunduz bile aydınlatıyor kumandalı içerden istedigin zaman ac kapa ve iyi oluyor biliyormusun bazen yol vermiyolar acıyorum cakarları hemen saga kacıyor:)

İstanbulda Herkez işin Kurt'u olmuş..Hemen hemen herkes bılıyor artık Çakarların sağda solda satıldıgını ama didimde Bılmiyo..Goren sağa çekıyo,yada selam verıyor:) Onunda kendıne gore bı guzellıgı var..Askerlıkden Önce heves etmişdik takdık Şımdı yok ama olsada fena olmazdı..

İstanbulda Herkez işin Kurt'u olmuş..Hemen hemen herkes bılıyor artık Çakarların sağda solda satıldıgını ama didimde Bılmiyo..Goren sağa çekıyo,yada selam verıyor:) Onunda kendıne gore bı guzellıgı var..Askerlıkden Önce heves etmişdik takdık Şımdı yok ama olsada fena olmazdı..
kardeşim konuyu hortlatmışın... Hazır hortlamışken bende birşeyler yazayım.. Benim Vecy de de çakar var...Bende uzun yola giderken özellikle açıyorum çakarları hem yol veriyorlar hemde uzun yoldaki polisler hiç karışmıyor..ya bilmiyorlar yada makam aracı geçiyor sanıyorlar.. bir de benim araba lacivert ve siyah camlı ve perde olduğundan tam bir makam aracı gibi duruyor..

Geri