Çakma xenon'a hayır

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan patriot1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çakma xenon 'a mı yoksa merceksiz xenon'a mı karşıyız ? :)

Bende de xenon var.Ama o iğrenç xenonlardan değil. GM orjinal farları aldım. (Halojen mercekli far değil , orjinal xenon far aldım.Halojen ve xenon ışık hüzmelerinin toplanacağı odaklar farklı olduğu için mercekleri de farklıdır.Birçok vectra c comfort kullanıcısı direk göz alan kitlerden takıyor. Tabi mercek olduğu için nispeten göz almıyor ama bu sefer de aydınlatmadan çok feragat ediyorlar.) Şimdi sıra AHLde (otomatik ayar). (Aracı yüklü kullanmadığımız için hiç problem yaşamadım. Çok yüklü olacaksak gündüz yolculuğunu tercih ederim.)
AHL uygulaması konusunda bilgisi olan var mı?Kim yapabilir?

Bende de xenon var.Ama o iğrenç xenonlardan değil. GM orjinal farları aldım. (Halojen mercekli far değil , orjinal xenon far aldım.Halojen ve xenon ışık hüzmelerinin toplanacağı odaklar farklı olduğu için mercekleri de farklıdır.Birçok vectra c comfort kullanıcısı direk göz alan kitlerden takıyor. Tabi mercek olduğu için nispeten göz almıyor ama bu sefer de aydınlatmadan çok feragat ediyorlar.) Şimdi sıra AHLde (otomatik ayar). (Aracı yüklü kullanmadığımız için hiç problem yaşamadım. Çok yüklü olacaksak gündüz yolculuğunu tercih ederim.)
AHL uygulaması konusunda bilgisi olan var mı?Kim yapabilir?

Aynı durumdayız. Bende farlarımı orjinal bi-xenon cosmo farı aldım.AHL parçalarınıda topladım. Henüz AHL'yi bağlamadık Montaj için boş gün bekliyoruz.

Kaça topladın AHL yi ? :)
Sigorta kutusuna girilmesi lazım çok ince iş valla yapanlar oldu ama İzmir'de yapacak kimse yok bunu.
İlerde imkanım olur araç alırsam illa ki üst donanımını almaya yeminliyim :D

Kaça topladın AHL yi ? :)
Sigorta kutusuna girilmesi lazım çok ince iş valla yapanlar oldu ama İzmir'de yapacak kimse yok bunu.
İlerde imkanım olur araç alırsam illa ki üst donanımını almaya yeminliyim :D

400 tl hepsi. Sıfır beyin soket ve çıkma sensör

400 iyiymiş bunu özelden görüşelim :D

Geri