weSti555' Alıntı:400 HP
bundan sonra yolları pek kullancağını zannetmiyoeum Okan abinin direk ışınlama olayına girecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
weSti555' Alıntı:400 HP
sen bugun olsaydın Alpercim standart bi Calibra denedik geldim benim arabayı bi denedik geldim Dananannnnnn O da ne Okan Şef bana dediki atla gidiyoruz tamam dedim fakat arkadan nası bagırıyo millet Bana Hakan kemerini taaaaakkkkkkkkkkkkk diye noluyo dedim taakkkkkkk cabukkkkkkkkkkkkk diyolar Okan abiye dondum hayırdır dedim yok bişey dedi ama o anda dedim ki aman Tanrım nası korktum anlatamamMaviGsi' Alıntı:
siz bi de hakan abiyi calibradan inerken görmeliydiniz, gözler bu şekil ve kireç kesilmiş bi surat
artık sonrasında ben kask takıp binerim
weSti555' Alıntı:sen bugun olsaydın Alpercim standart bi Calibra denedik geldim benim arabayı bi denedik geldim Dananannnnnn O da ne Okan Şef bana dediki atla gidiyoruz tamam dedim fakat arkadan nası bagırıyo millet Bana Hakan kemerini taaaaakkkkkkkkkkkkk diye noluyo dedim taakkkkkkk cabukkkkkkkkkkkkk diyolar Okan abiye dondum hayırdır dedim yok bişey dedi ama o anda dedim ki aman Tanrım nası korktum anlatamam
MaviGsi' Alıntı:
peki abi o ara kemeri bağlamayı başarabildin mi?
weSti555' Alıntı:takiim mi dedim gerek yok dedi
çok akılcı bi yaklaşım tebrik ediyorumJOCCO' Alıntı:bu gidişatın sonu 1.3 cdti