Calibra mı? 200sx mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ogun06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Calibra vs. 200SX

• Kullanılan toplam oy
    50
abi yada bi tane e30 alacaz 2,8 turbolu :D

vallaha calıbrayı sanırım o yıllarda ilk alanlardan birisiyim 200 sx lerde o yıllar dolu ilk ve son 5 yılı baz alırsam 1 tane bile sx önüme geçememişti benden bukadar gerisi sana kalmış

Unutmayınız ki şahinlerde deli yanlıyor :kop: bide arkasına sol tarafa skyline r34,sol tarafa 200sx yazdın mı_?üzerine tanımam :D:D:D:D:D

Unutmayınız ki şahinlerde deli yanlıyor :kop: bide arkasına sol tarafa skyline r34,sol tarafa 200sx yazdın mı_?üzerine tanımam :D:D:D:D:D

Yapmayın abi iyice hor gördünüz 200sx i :D Sonuç olarak Calibra performans olarak daha iyi ama 200sx daha eğlenceli bi araç galiba.

ya Kadir'im hadi biz değişmez calibracıyız sen ne aldın sattın ne yaptın proje ne acıkla hele fuara geldin aradık cevap da vermedin

abi ben bu ara bişi alıp satmadım projeler duruyor haliyle. fuarda iptal oldu biraz karıştı. aslında bu hafta sana süpriz yapacaktım ama yine kaldı. yarın kayseri kırşehir yozgat yapacam. ama ilk geldiğimde yanındayım abi su içmeye bile gelsem senin elinden içecem merak etme

Yapmayın abi iyice hor gördünüz 200sx i :D Sonuç olarak Calibra performans olarak daha iyi ama 200sx daha eğlenceli bi araç galiba.

valla kardeş zaten forumda bunu sevmiyorum açıkcası. sadece opel. yaw daha iyi işte kabul et ama yok en iyi opel.

bu arada bu sözlerim sadece bu konu için değil geneldir.

Geri