Calibra Yeniden Doğuyor...

göstergeler çok parlak görünüyor. uzun yolda gözleri yormazmı?. far yıkama orjinalmi?

Far yıkama orjinal, göstergeler fotodan dolayı olduğundan daha parlak gözüküyor. vakit bulursam video ekleyeceğim orada daha net gözükecek.

8thv.jpg

89ra.jpg

Göstergeler gayet ideal ışıkta.

Sağ tarafa egsoz düşünüyor musun?Yakışır derim.

maşallah çok güzel olmuş eline emeğine sağlık. umarım aracında sağlıklı ve uzun soluklu olarak yürüyecektir.

aracın ışık kombinasyonu harika olmuş maşallah gösterge hakkında daha detaylı bilgiye nasıl ulaşabiliriz astra ya yapmak istiyorum ışık dağılımını çok beğendim

Cok guzel ozenli temiz orijinal gibi duruyor. Helal size valla.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Teşekkürler..

Göstergeler gayet ideal ışıkta.

Sağ tarafa egsoz düşünüyor musun?Yakışır derim.

Abi düşünüyorum ama şuan için acelem yok. orjinal güzel bişey olursa yaparm. belki jantlarla birlikte seneye yaza doğru.

maşallah çok güzel olmuş eline emeğine sağlık. umarım aracında sağlıklı ve uzun soluklu olarak yürüyecektir.

Teşekkürler..

aracın ışık kombinasyonu harika olmuş maşallah gösterge hakkında daha detaylı bilgiye nasıl ulaşabiliriz astra ya yapmak istiyorum ışık dağılımını çok beğendim

Aşağıda örnek link koydum. Bana arkadaşım getirtti. 20 ile 30 dolar arası ücretsiz kargo ile yolluyorlar. yanlız yağ basınç saatınde kalibrasyon sorunu var. bendekinde. AFR de sanırım O2 sensör konumu sebebi ile egzoz dolu çalışırken ölçüyor. Rolantide sağlıklı değil. Çok profesyonel cihazlar değiller. ama görsellik ve ek bilgi için iş yapar. ufak tefek ayarlamalar ile problemsiz kullanılacak kanaatindeyim.

http://www.aliexpress.com/item/NEW-...E-CAR-AUTO-MOTOR-free-shipping/615239184.html

http://www.aliexpress.com/item/NEW-...E-CAR-MOTOR-AUTO-free-shipping/615294567.html

Aşağıda örnek link koydum. Bana arkadaşım getirtti. 20 ile 30 dolar arası ücretsiz kargo ile yolluyorlar. yanlız yağ basınç saatınde kalibrasyon sorunu var. bendekinde. AFR de sanırım O2 sensör konumu sebebi ile egzoz dolu çalışırken ölçüyor. Rolantide sağlıklı değil. Çok profesyonel cihazlar değiller. ama görsellik ve ek bilgi için iş yapar. ufak tefek ayarlamalar ile problemsiz kullanılacak kanaatindeyim.

benim hatam abi özür dilerim göstergeler değil de gösterge deseydim daha anlaşılır olacaktı aracın kendi göstergesinden bahsediyorum nasıl led kullandın kaçlık direnç kullandın nasıl dizdin falan bunu merak ettim :)

Geri