Calibra Yeniden Doğuyor...

2 gün önce Beyaz Calibra'nın aynısını Ankara Bağlum'da gördüm.Sizi hatırladım.Kolaylık diledim.

Teşekkürler Oktay bey, beyaz Calibranın sahibi arkadaşı da siteye davet ettim. üye olursa oda kendi resimlerini paylaşacaktır :)

Oktay Toker'inde dediği gibi tek gözüme çarpan unsur egzos oldu, çift çıkış İrmscher egzos olsa sağlı sollu fena olur :) Maşallah bu arada :D

Teşekkürler.. Egzozu da listeye ekledik :) bundan sonra süreç birz yavaş ilerleyecek :D

Yakın olsak gelir seve seve yardım ederdim :D Calibra yahu,nerede görücez bi daha...

Abi eline koluna emeğine sağlık.... tekerine taş değmesin... imrendiğim bir araba gerçekten çok güzel olmuş herşeyiyle.

Çok duamı alıyosun usta çoook :D Ciddi ciddi takipteyim, hastalıktan da öte bizde ki :D :D

hasan kardeşim Allah senin gibi insanlara torpil geçiyor. normal insan işi değil bu. inşallah kazasız belasız kullanırsın arabanı. keşke seninle tanışabilseydim.

Maşallah abi, çok canlı duruyor..Bugün bile bazen görüyoruz ve kendi kendime hep soruyorum, bu aracı opel mi üretti?daha çok mercedes ürünü duruyor diyorum :rolleyes: Tamam insignia var ama bir calibra daha gelir mi acaba :confused:

Geri