Calibra Yeniden Doğuyor...

proje cok sağlam

maşallah.. tamamen bitti mi su anda araç ?

imkanlar dahilinde müsait olduğunuzda yeni bir jantı hak ediyor bu araba

selamlar

Peşpeşe 22 sayfa okuduğum hiçbir konu hatırlamıyorum gerçekten süper bir iş olmuş.
Yoruma gelince ben sonuna kadar orijinalden yanayım ama size diyecek hiçbir sözüm yok. Maddi manevi bu kadar sıkıntısını çektikten sonra her karar sizindir bence helal olsun...

Teşekkürler..

proje cok sağlam

maşallah.. tamamen bitti mi su anda araç ?

imkanlar dahilinde müsait olduğunuzda yeni bir jantı hak ediyor bu araba

selamlar

Teşekkürler.. Bitti sayılır, jant ve döşemeler var birde egzoz çıkışına bir şeyler yapılabilir.. Ama yakın zamanda yapamayacağım. :D

Sağol abi, koşturmaca devam işler yoğun bu ara.. Sen ne yaptın canavarı..

Başladın mı faaliyete ?

İyiyim bende canavar ise henüz sakince beklemede. Bir aksilik olmaz ise kasım ayında start verebilirim ;). Şu an içi nerede uygun parçalar var onu araştırıyorum Ahmetten öğrendiğim kadarıyla bulgaristanda Ömer diye birisi uygun rakama GM ürünler getiriyormuş ;)

gerçekten olağanüstü bir çalışma tebrik ederim o aracı dağıtıp toplamayı opelin servisine götürsen yapamazlar :)

Paranın satın alamayacağı bir işçilik çıkarmışsınız hiç sıkılmadan tüm yazılarınızı ve resimlerinizi inceledim burdan bakması bile çok keyifliydi sizin yaşadığınız stresle beraber sonrasında aldığınız keyif pahabiçilemez diye düşünüyorum Allah kaza bela sıkıntı vermesin güle güle binin.

Öncelikle kocaman bir Maşallah!

Yapılan iş sanki kendi aracıma yapılıyormuş gibi sevindim ki bende aynı şekilde ilgileniyorum :)

İstanbula yolun düşerse görüşelim ;)

Paranın satın alamayacağı bir işçilik çıkarmışsınız hiç sıkılmadan tüm yazılarınızı ve resimlerinizi inceledim burdan bakması bile çok keyifliydi sizin yaşadığınız stresle beraber sonrasında aldığınız keyif pahabiçilemez diye düşünüyorum Allah kaza bela sıkıntı vermesin güle güle binin.

Teşekkürler güzel dilekleriniz için.. Tek hastalığımız bağımlılığımız bu :D

Geri