umarım tatlıya bağlanır. çok hassas konular bunlar...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok doğru abi sanki bazıları buradaki potansiyeli kullanıp rant sağlamaya çalışıyor adam yeni üye en fazla bi 1 hafta forumda aktif oluyo sonra pazar yerinde konu açıyo satılınca parçasıbi daha rastlayana aşkolsunYerden göğe kadar haklısın. Biz büyük bir aileyiz ve nüfus planlaması da yapmıyoruz, yapamayız da. Yanlız benim dikkatimi çeken bir husus var. Satılık kısımda açılan konulara bakınca konu sahipleri genelde yeni üyelerden oluşuyor. Bundan da acaba site pazar yeri amaçlı mı kullanılıyor sorusu akla takılıyor.
ya bence de bu işte ustalardan birinde bi sıkıntı var bi arkadaş senin bozmadığını nerden bilelim demiş yani dielim ki aldı malı sonra pişman oldu ankarada bülent abiyi arayıp da ben vazgeçtim paraya sıkıştım vs.vs geri göndermek istiyorum dese yok mu diecek demez canın sağolsun gönder geri malımı al paranı der yanlış anlaşılma oldu bence ustalara kabahat buluyorum ben yorumları okuduğum kadarıylaBen şahsen tanıyorum Bülenti, bile bile arızalı bir ürün satacak birisi değil. İster 500 YTL olsun ister 5000 YTL olsun bu riski göze almaya değmez. Ama konu hassas bir konu, alıcı kadar satıcıyı da düşünmek lazım. Hadi alıcı arkadaş taktırırken montajdan kaynaklı bir sorun çıktıysa ? Yani bu ürün görüntüsünden anlaşılacak birşey değilki. Mesela Çetin arkadaşımızda valeo mercekli Astra G FK angel eye far almış yine siteden bir arkadaştan. Ama o farlar zaten kırık dökük, merceği ayarsız ve ayarlanmıyor. Biri anyaya biri konyaya bakıyor.. Bir bakışta anlaşılıyor satıcının haksız olduğu. Ama burda durum farklı, tek taraflı düşünmemek lazım...
her iki tarafta aranizda anlaşmaniz lazim umarim sorun çözersinizÇok hassas ve karışık bir konu.
Ortada maddiyat olunca değişiyor tabii herşey.
Usta'larda bozmuş olabilir,kargo'da hasar görmüş olabilir, alan veya satan birşey yapmış olabilir,birden fazla ihtimal var.
Bu LPG sisteminin garantisi falan yokmu ki ?