calibram çıkarım senle her yola..

:good:Araç çok güzel. Allah kaza bela vermesin de Bu arabaları orta yerde gösterip bizi ayar etmeseniz olmazmı. :mad: Benim arka koltuğun 2 tane sahibi var. Oyüzden baygın baygın bakıyorum coupelere. Bence Fırsat varken doya doya binin aracınıza.;)
arkadaşın yaptığı aslında ayıp hem kalibrayı ulu orta göster hem yanlış slogan kullan DAS AUTO -veya WİR LEBEN AUTOS dese gen neyse çift kapı sevmeyen ben bile hayranlıkla bakıyorum calibrayaaaaaa:D

sanki tanıdık geldi araç.
evet benım de bir kere kullanma sansına eriştiğim ve ogün bu gündür tadı damağımda kalan calibra bu Kadir'im

Spoiler cok hoşmuş yaaa

bır zamanlar o arka koltugun sahıbı bendım :D

ALLAH kaza bela vermesin...

ankarada tunali bestekar tarafinda bikac kere gormustum aracinizi :D masallahi var Allah kazasiz belasiz kullanmak nasip etsin

çok teşekkür ederim herkese.Allah kimseye kaza bela vermesin.cengiz abi bunların tadını almak zor, bu benim 3. calibram hala tadını alamadık :) berat bey haftasonları calibramı kullanıyorum akşamları dışarı çıkıyorum genelde bahçeli ümitköy tunalı oralarda oluyorum.bu arada sizin araç calibra olarak gözüküyor hangi araç sizinki ?

çok teşekkür ederim herkese.Allah kimseye kaza bela vermesin.cengiz abi bunların tadını almak zor, bu benim 3. calibram hala tadını alamadık :) berat bey haftasonları calibramı kullanıyorum akşamları dışarı çıkıyorum genelde bahçeli ümitköy tunalı oralarda oluyorum.bu arada sizin araç calibra olarak gözüküyor hangi araç sizinki ?
bilmem mi hele turbonun tadı bambaska senin aracı da kullanmıslıgım var az da olsa yanlıssa düzelt bu bizim Serdarın eski aracı değil mi istanbuldan giden Mustafa abideki makina

Geri