California Car Scents Araç Kokuları..

Ynt: California Car Scents Araç Kokuları..

drizabeyli link' Alıntı:
Arkadaşlar bu başlık altında giden muhabbetten de yola çıkarak, Perpa'ya gidip Bubble Gum kokusundan aldım. İzlenimler şöyle: Çok ağır bir koku, arabada neredeyse durulmuyor. Şahsel ben sadece 1 saat dayanabildim. Kapağı kapatabiliniyor denebilir ama, onu da denedik. Yok abi durulmuyor arabada. Bende alacaksanız bile, ( Bende çok da gerek yokmuş ) Bubble Gum denemeyin!

Tabii bunlar benim şahsi izlenimlerim, herkes farklı düşünebilir, subjektif mesele en nihayetinde :)
Bende begenmemistim onu patbom sakiz kokusu
Keske baska cesit alsaydin 15 tl mi

Ben şimde açtım bubble gumu kokusu ağır gelmedi bana, banyoya koydum bakalım 1 saat sonra koku nasıl yayılacak...

tomacco link' Alıntı:
Ben şimde açtım bubble gumu kokusu ağır gelmedi bana, banyoya koydum bakalım 1 saat sonra koku nasıl yayılacak...
banyoyamı koydun
arabaya almadınmıkı

Deneme amaçlı koydum evdekiler beğenmedi kokuyu banada biraz ağır geldi.Arabaya koymayacağım.

Ben de arabadan aldım tabii ki, banyoya koydum. Banyoda idare eder, ama arabada çok ağır bence.

İlk iki hafta bagaja koyup sonra kabine alınabilir. Kolay kolay vazgeçemeyeceğim bir koku benim :)

Arac kokusu tavsiye;
DP veya cakma parfum satan yerden 16tl'ye sevdigin parfumu aliyosun bir ay boyunca istedigin parfum mis gibi kokuyor (ozellikle kumas paspas varsa bide arabayi gunesin altinda biraktiysan buram buram kokuyor) :D

Geri