cam catladı :(

Kaskonun delinip delinmemesi önemli değilde, cam değiştirildimi orjinali gibi olmuyor.üstelik contaların altından paslanmaya başlıyor.eğer çatlak çok büyümediyse ankarada lalegülde cam tamiri yapan bir yer var üstelik 3 yıl garanti veriyor.benikide çatlamıştı orda yaptırdım.artık büyüme durdu çatlak belli bile olmuyor.

Bu cam tamircisini bende duymuştum ama kesin adresini bilmiyorum. Tam olarak nerede tarif edebilir misiniz ? Bende taş izleri için görüşmeyi düşünüyordum...

Not: Özeldende yazarsanız sevinirim, konuyu unutma ihtimalim var..

Kaskonun delinip delinmemesi önemli değilde, cam değiştirildimi orjinali gibi olmuyor.üstelik contaların altından paslanmaya başlıyor.eğer çatlak çok büyümediyse ankarada lalegülde cam tamiri yapan bir yer var üstelik 3 yıl garanti veriyor.benikide çatlamıştı orda yaptırdım.artık büyüme durdu çatlak belli bile olmuyor.

bende de bi taş izi var noktasal bişi ama büyüyo sanki. ankarada nerde bu cam tamiri yapan? hiç olmazsa daha buyumeden...

ya cok büyük tü zaten sıcaktan iyice büyüdü değiştirilmesi şart.

yetkili serviste değiştir yada sanayide değiştireceğin yere orjinal olmasını istiyorum dersin camı onla geçmiş olsun

arkdaşlar cam değişimi için;
kasko poliçesinin fotokopisi
ruhsat fotokopisi
kimlik fotokopisi gerekiyor.

bu arada tüm kasko şirketleri orjinal cam takılmasına izin veriyor fakat cam servisleri dosyayı açarken orjinal cam takıldı diye dosya açıyor ama müşteriye yerli cam takıyor, bu konuda dikkat edin arkadaşlar siz siz olun orj. cam taktırın takmıyorlarsa başka cam servisine gidin ...

arkadaşlar konuyla alakası yok gerçi ama benim bir sorum olacaktı benim yedek anahtarım kayboldu fiyatınıda biliyorsunuz şu anda yedek anahtarsız dolaşıyorum yedek anahtar çıkartmak için kaskoya baş vursam kaskom bozulur mu acaba? bu arada geçmiş olsun

tam adresi için yarını beklerseniz kartına bakar yazarım ama şöyle tarif edersem yardımcı olabilirim sanırım;Yenimahalleden mitin önünden demetevler istikametine giderken demetevler lalegül kavşağına gelmeden 300 mt önce sağda cadde üstünde.aşağı uukarı çiçekcilerin karşısına düşüyor yeri.adını hatırlamıyorum ama sorsanız söylerler orda.

tam adresi için yarını beklerseniz kartına bakar yazarım ama şöyle tarif edersem yardımcı olabilirim sanırım;Yenimahalleden mitin önünden demetevler istikametine giderken demetevler lalegül kavşağına gelmeden 300 mt önce sağda cadde üstünde.aşağı uukarı çiçekcilerin karşısına düşüyor yeri.adını hatırlamıyorum ama sorsanız söylerler orda.

:good:mit'in yanı hemen...

arkadaşlar konuyla alakası yok gerçi ama benim bir sorum olacaktı benim yedek anahtarım kayboldu fiyatınıda biliyorsunuz şu anda yedek anahtarsız dolaşıyorum yedek anahtar çıkartmak için kaskoya baş vursam kaskom bozulur mu acaba? bu arada geçmiş olsun

kasko yedek anahtar masrafını karşılar mı diye soruyorsanız karşılamayabilir...

ayrıca allah korusun araç çalınırsa kasko yedek anahatarı da ister...

Son düzenleme:
Geri