- Konuyu Başlatan
Ynt: Cam çıtaları ve AFL far'da sorun.
Farlar ALF'en olsun Doğan.
Farlar ALF'en olsun Doğan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
DERSİMLİ link' Alıntı:Farlar ALF'en olsun Doğan.
GNSpower link' Alıntı:Benim olsun AFL. Bineyim üstüne vurayım kırbacı, vurayım kırbacı. (
Tolga KARACA link' Alıntı:Sonra da "vay efendim AFL yüzünden yakıt tüketimi şöyle böyle" 011zaa
Tolga KARACA link' Alıntı:Ömür kardeşim kromlar bende de matlaşmıştı ama renk değişimi yoktu, bezle biraz fazla silince düzeldi benimki, seninki anladığım kadarıyla kimyasal madde yüzünden zarar görmüş, yani tekrar parlatmaya çalıştın ve düzelmediyse.
DERSİMLİ link' Alıntı:Kardeşim şöyle bir durum var çıtaların bir bölümünde var bir bölümünde yok yani kimyasal olsa hepsinde olmazmı?
Tolga KARACA link' Alıntı:Sonra da "vay efendim AFL yüzünden yakıt tüketimi şöyle böyle" 011zaa
gradient link' Alıntı:Benim bu araçta çıtalar ve eski cosmoda da AFL far garantiden değişmişti. Sıkıntı olursa beni referans gösterebilirsin Dersimli.
GNSpower link' Alıntı:Yakıt tüketen AFL olmaz olsun, istemem!! (
Tolga KARACA link' Alıntı:Sen bana löplöp tüketen topluluğun löpürdek üyesi mi demek istedin?! Bana bu şekilde daha az tükettiremezsin arkadaşım!! :