CAM ÇITASI VE SİS FARI ÇERÇEVESİ

berkaysarac

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Astra J Sedan Edition Aracıma Cam Çıtası ve Sis Farı Çerçevesi Yapmak İstiyorum. Krom Olanlar 700 TL Civarı Nikelajlar 250 Civarı. Nikelaj Yapsam İlerde sorun Olur mu Pas, Lekelenme Vs. Gibi Sorunlar Olur mu? Yapan Arkadaş Var mı? Titiz Tuningden Almayı Düşünüyorum.

Moderatör Edit:
Lütfen Büyük Harf Kullanımına Dikkat Edelim...

Ynt: CAM ÇITASI VE SİS FARI ÇERÇEVESİ

Forumdaki bir çok arkadaş titiz nikelajdan aldı  sorun yaşayan yok şimdilik.

Ben aracıma omsa krom cam çıtası taktım bugun gayet güzel orgınal gibi dürüyor ancak yanına başka orijinal kromlu astra geldiğinde fark belli oluyor

niko22 link' Alıntı:
Forumdaki bir çok arkadaş titiz nikelajdan aldı  sorun yaşayan yok şimdilik.

siz nereden aldınız hocam?

cam çıtalarını benim burada garantili taktırabileceğim bir yer yok.kendimde beceremem zaten.(önceki denemem başarısızlıkla sonuçlandı) servise sordum cam çıtalarına 500 dedi garantili 5 yıl.bakalım ne yapacaz.

ilk takmada güzel gözükür ama ilerde kararma soyulma vs olursa kötü olur. orjinali 700 civarıyken 200 e nikelajlar var. kalite farkı tabi.

titizden bende kullandım şimdiye kdar sorun olmadı.

Ben de Omsaline kullanıyorum. Şükür sıkıntı yok!

berkaysarac link' Alıntı:
Astra J Sedan Edition Aracıma Cam Çıtası ve Sis Farı Çerçevesi Yapmak İstiyorum. Krom Olanlar 700 TL Civarı Nikelajlar 250 Civarı. Nikelaj Yapsam İlerde sorun Olur mu Pas, Lekelenme Vs. Gibi Sorunlar Olur mu? Yapan Arkadaş Var mı? Titiz Tuningden Almayı Düşünüyorum.

Moderatör Edit:
Lütfen Büyük Harf Kullanımına Dikkat Edelim...

trabzondaki opel servisi mi verdi 700 tl fiyatı?

Geri