CAM ÇITASI VE SİS FARI ÇERÇEVESİ

Ynt: CAM ÇITASI VE SİS FARI ÇERÇEVESİ

Orjinal cıtalarda bile bazen sorun olabiliyor ve kullanıcı hatası deyip garantiye sokmuyorlar :(

Orjinaline istenen fiyat 700 TL. Peki omsa uygularken sadece kendi yapışkanımı yoksa silikonlamı yapıştırdınız?

berkaysarac link' Alıntı:
Orjinaline istenen fiyat 700 TL. Peki omsa uygularken sadece kendi yapışkanımı yoksa silikonlamı yapıştırdınız?
700 tl olan çıtaların orjinal olduğuna eminmisiniz? Bildiğim kadarıyla kelebek camları komple değişiyor ve fiyat baya tuzlu oluyor. Ve şuana kadar orjinal çıta taktıran hiç görmedim. Eğer orjinal çıtaysa hangi servis verdi bu fiyatı?

Orjinal çıta cam fitilleriyle beraber fitiller çıtanın içine gömülü fiyatı da hayal edemeyeceğimiz kadar tuzlu  002tuhaff
Kendinden yapışkanı var ama daha sağlam olması için mercimek tanesi kadar her iki başına siyah silikon sıkarsanız ömürlük olur.

berkaysarac link' Alıntı:

??? ???

Orjinal çitalar cam kenarı lastiği ile birlikte ve tırnaklı. Fiyatı da bayağı var. (( :) ))

BEN OPEL SERVİSİNDE YAPTIRDIM .S DİZAYN  PATENTLİ GAYET MEMNUNUM . 450 TL YE YAPTIRDIM.

mamucan link' Alıntı:
BEN OPEL SERVİSİNDE YAPTIRDIM .S DİZAYN  PATENTLİ GAYET MEMNUNUM . 450 TL YE YAPTIRDIM.

İyi günlerde kullanın, yakından çekilmiş birkaç resim koyabilir misiniz? ֖zellikle ön kelebek camı ve birleşim yerlerini. Teşekkürler.

Arabaya baska bir hava veriyor...

Ekli dosyalar

• 20140520_194402.webp
    20140520_194402.webp
    65.4 KB · Görüntüleme: 13
Geri