benimde 2 günlük aracımın sol camı çizmişler, cama bi çözüm bulamayız sanıyorum dimi 31agryyy
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geçmiş olsun, zaten nedense hep yeni araçlara yapıyorlar böyle adilikleri, ama üzülmeyin bildiğim kadarıyla camdaki çizikleri hatta ufak çatlakları bile çok güzel tamir ediyorlar, hiç belli olmuyor.s_pb link' Alıntı:benimde 2 günlük aracımın sol camı çizmişler, cama bi çözüm bulamayız sanıyorum dimi 31agryyy
s_pb link' Alıntı:benimde 2 günlük aracımın sol camı çizmişler, cama bi çözüm bulamayız sanıyorum dimi 31agryyy
+ 1bahadirusta link' Alıntı:sağlıklı bir onarım için çiziğin içine toz vb hiçbirşey kaçmaması çok önemli o bilgiyi veriyim çiziği bantla korumaya alın yaptırana kadar..
+ 1avukatakın link' Alıntı:[quote author=bahadirusta link=topic=795.msg14075#msg14075 date=1299777951]
sağlıklı bir onarım için çiziğin içine toz vb hiçbirşey kaçmaması çok önemli o bilgiyi veriyim çiziği bantla korumaya alın yaptırana kadar..