Ynt: Cam düğmeleri konumu
alışıyor insan zamanla ama, eskisi kadar problem olmuyor benim için.
alışıyor insan zamanla ama, eskisi kadar problem olmuyor benim için.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
+1 yerini hafızaya alıyoruz zamanla.HaKaN link' Alıntı:alışıyor insan zamanla ama, eskisi kadar problem olmuyor benim için.
Bu olay benimde başıma geldi.musician link' Alıntı:Bu bana da oluyor hep. Sağa çektim birine adres soracağım dimi adamla göz teması kuruyorum camı indirip konuşucam basıyorum arka cam iniyorsonra adamın yaklaşıp arka camdan konuşmaya çalışması daha da komik oluyor rezillik resmen
benim çözümüm önce hepsinin yerini bulup öndekine basmaya çabalamak
Tolga KARACA link' Alıntı:Alışınca "fazla" roun olmamaya başlıyor ancak düğme grubunun halen daha biraz geride ve özellikle ön düğmelerin olduğu yerin kapı kolçağının arkasında kalıyor oluşu sıkıntı verebbiliyor.
Gene de alışmayla da alaksı var, örneğin Golf 6 da da ön yerine sürekli arka camları açıyorum çünkü düğme grubu neredeyse yan camların seviyesinde ve ilerde duruyor, Astra da ne kadar bileğinizi geri kırıyorsanız Golf de de ben kolumu havaya ve ileri doğru kaldırmam gerekiyor, bazen ticari araç havası verdiği oluyor bana.