cam filimi hakinda

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan copcu06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

copcu06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar aracima cam filimi cektirmek istiyorum acaba filimi alsam kendim yapa bilirmiyim malum burda iscilik yüksek fiyat arastirdim en düsük fiyat 300 euro istiyolar sizce kendim yapa bilirmiyim

cam fiLmini yapmakta hiç bir zorLuk yok..sadece gerekLi oLan falçata ve camsil...iLk önce aracın camına bolca sıkıcaksın daha sonra elindeki filmede bolca sıkıcaksın sonra cama düzgünce yapıstırdıktan sonra düzleyiciyle camla film arasında kalan camsil sıvısını düzgünce hava bırakmadan atıcaksın hepsi bu :D

ama o iş tarifle olmaz.yapılırken izlemen lazım önce.o filmi önce dıştan doğru tarafını koyup kesiceksinsonra içe aktarıp sağa sola kaydıra kaydıra fitil aralarına sokuşturacaksın...ince işçilik tarifle zor...

cokta buyuk bı zorlugu yok cok sağlıklı olmasını ıstersen panzotları sokup camları cıkarmanı onerırım yok ben sokemem dıosan ustten yapıcan

göz kararı veya ızbırakarak kesıceksın dıkkatlıce once arkadasın dedıgı gıbı camsılı sıkıp arkasındakı koruma bandını ayırıp dıkkatlıca ustune koyucan kenarlarından dısarıya camsılı ıyıce atıcan

arka cam ıcın bombelı oldugundan dolayı sıcak hava tabancasına ıhtıyacın var eger bulabılırsen bırınden emanet arka cama arkasındakı koruma bandını ayırmadan once cam sıl sık daha sonra camın dıs yuzeyınden fılmı koy sonra elınle sıcak hava tabancasını tutarak arka camın formunu aldır ıyıce duzlestır ama daha sonra zaten ızlerı bellı olur dıkkatlıce kes tekrar cama ıcten camsıl sıkarak koruma bandını cıkar fılmın arkasınada cam sıl sık ve yapıstır ragleyle camsılı her tarafından dısarıya akıt yan camlar ıcınde aynı sistemi uygularsan daha basıt olur filmler içerden yapısır bunada dıkkat et tabı sana sadece lazım olan sıcak hava tabancası bırde keskin uçlu bir falçata kendın yapabılırsen maksimum film masrafına bıtırırsın işi

profesyonel 10 yıllık reklamcıyım denedıgınde cokta zor olmadıgını göreceksın

2 top cam filmi çek deneye deneye yaparsın en kötü ihtimal arabanı tr ye getirirsen tr de yaptırırsın

benim arkadaşlarımda benn yaparım diyor ama açıkcası güvenemedim :)

her araca özel olarak tasarlanmış ve camların boyutlarına göre kesilmiş hazır satılan filmler var. onlardan bulursanız sizin için daha iyi olur. alıyorsunuz paket içerisinden aracın camlarına uygun olarak kesilmiş filmler mevcut. tek yapmanız gereken yukarıda da söylendiği gibi cam sil ile iyice ıslatıp cama uygulamak ve hava boşluklarını almak...

her araca özel olarak tasarlanmış ve camların boyutlarına göre kesilmiş hazır satılan filmler var. onlardan bulursanız sizin için daha iyi olur. alıyorsunuz paket içerisinden aracın camlarına uygun olarak kesilmiş filmler mevcut. tek yapmanız gereken yukarıda da söylendiği gibi cam sil ile iyice ıslatıp cama uygulamak ve hava boşluklarını almak...
ınternet uzerınden satısı varmı bu hazır fılmlerın fıyatları ne oranda acaba dıger fılımlere oranla ??

Geri