Cam filmi artık serbest galiba.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Poem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bencede olmasın ben filmi güzel görünmesi yada farklı bir amaçla kullanmıyorum...uzun yola gittiğimde özellikle oluyor ama şehir içindede oluyor...ailemi arabaya bindiriyorum...yanımdan geçen araba yada duran araba arabanın içine yiyecek gibi bakması beni sinir ediyor...arabamda bayan var neden bakarsın be adam..içerde oturanlar rahatsız oluyor ve ben filmi kullanmam daki asıl amacım bu...yoksa film kullanmazdım...aldığımda aracımda film vardı söktürmedim bu yüzden...ve ceza yiyeceğim diye hergün beklioyurm...inşallah bir düzenleme gelirde bizde kurtuluruz...

Polisin keyfiyetine kalmış bi durum..
Gıcıklık yapacak adam cezayı yazar git mahkemede ara hakkını der..
Daha da üstelersen görev başındaki memura mukavemetten gözaltına alır..
Daha da direnirsen üç beş ekip çağırıp meydan dayağı atar,yapmadıkları şey değil..

haber sayfasına yorum yapmış birisi, "biz yazalım da kim nereden nasıl iptal ettiriyorsa ettirsin" zihniyete bak

Şimdi cam filminden ceza ödeyenler bu kararı emsal gösterip yatırdıkları paralarını geri alabilmek için haklı olarak mahkemelere hücum edeceklerdir (ben olsam hemen işlemlere başlardım). Madem uygulama kanunsuz o zaman devlet en kısa zamanda cam filmi cezası kestiği herkesin parasını iade etmek zorundadır. Devlet kendiliğinden bu paraları iade etmez, o zaman iş mahkemelere yansır, mahkemelerde emsal karara göre sonuçlanırsa (öyle sonuçlanmalıdır), faiz+yargılama giderleriyle beraber maliye epeyce bir borcun altına girer. Bu durumda Maliye kaynak yaratmak bahanesi ile faturayı gene vatandaşa keser, demedi demeyin :D.

Şimdi cam filminden ceza ödeyenler bu kararı emsal gösterip yatırdıkları paralarını geri alabilmek için haklı olarak mahkemelere hücum edeceklerdir (ben olsam hemen işlemlere başlardım). Madem uygulama kanunsuz o zaman devlet en kısa zamanda cam filmi cezası kestiği herkesin parasını iade etmek zorundadır. Devlet kendiliğinden bu paraları iade etmez, o zaman iş mahkemelere yansır, mahkemelerde emsal karara göre sonuçlanırsa (öyle sonuçlanmalıdır), faiz+yargılama giderleriyle beraber maliye epeyce bir borcun altına girer. Bu durumda Maliye kaynak yaratmak bahanesi ile faturayı gene vatandaşa keser, demedi demeyin :D.

eğer mahkemeye giderse esalden %90 araçahibi kazanır o zamanda devlet artık 30 kmy geçene yazar cezayı abi demedi demeyin:)

aşırı cam fılmı göruşu etkılıyor kazaya sebep olabılıyor guneşten korunmaya yararı var ama bı okadar da zararı var helekı yagışlı havalarda onuda gectım ön cama bıle 3 numara fılm ceken gördum akıllara zarar

Aşırı koyu cam filmi kullanan arkadaşları valla canı gönülden kutluyorum. Bu filmler nedeniyle gece görüşü bir hayli kısıtlanıyor, bu durumda şehiriçi yoğun trafikte zorlanmıyorlar mı? Ben geçenlerde yanları ve ön camının üst kısımları koyu renkli bir otobüsle gece yolculuğu yaptım, her yer zifiri karanlıktı. Sabah güneşin doğduğunu bile çok zor anladım :).

Geri