cam filmi cektirmek isteyenler :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CoRSa_M
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
50 TL Lik Amerikan Fliminden Hayır Gelmez ... Ben Opel Aracıma LLumar Yaptırdım Kelebek Camlar + Ön 2 Cam 250 TL Tuttu Fakat Çok Güzel ... Yağmurdan Kaçarken Doluya Tutulmayın ;)

50 TL Lik Amerikan Fliminden Hayır Gelmez ... Ben Opel Aracıma LLumar Yaptırdım Kelebek Camlar + Ön 2 Cam 250 TL Tuttu Fakat Çok Güzel ... Yağmurdan Kaçarken Doluya Tutulmayın ;)
Kelebek Cam Derken _?

arka kapıların uç kısmındaki üçgen şeklindeki cam kısmı kelebek olarak adlandırılıyor..

ya simdi ne diyosunuz? bu aksaraydaki yerde yaptırılırmı? bostancı taraflarında 150 den asagıya yapan yok, ve bence kaliteli uygulamacılar dısında butun bu işi yapanlar dandik malzeme kullanıyolar.... ne yapsak peki simdi gidip 150 lira bostancıdanmı yaptırsak? yoksa 50 liraya aksaraydanmı? 50 liraya yaptıran arkadaslar yaptırdıgınız zamandan biraz vakit gectiyse izlenimlerini ve filmlerin suanki durumlarını bi alsak??

Bende aksesuarcının gazına cam filmi taktırdım hepsi 100 tl ye. En açık rengini artık adı her neyse. Polis bir şey demiyor bu en açık renk dediler gelin görünki öyle olmadı. Zaten yolda siyah beyaz dikkat çekici şekilde dolaşan bizim afacanı her gören polis çeviriyor. Renkten ceza yazacakken ruhsata bakıyor işli. Sonra filme bakıyor affedip salı veriyor ama çekirge bir zıplar ili zıplar 3.de... demişler. Bizde artık çareyi polis görünce camları aşağı indirmekte bulduk -5 derecede dahi... (Allahtan önce camda yok)

Son düzenleme:
ya okadar var mı ben bi yere daha sordum 100 150 demişti demekki biraz daha araştırsam maliyt olarak düşük bir şey bulurum her halde sizce yaptırayımm mı ? oto cam filmi fiyatları

Arkadaşlar aksarayda 50 tlye film yapan arkadaşların filmleri patladı bende yaptırdım o uygulamayı sakın denemeyin derim biraz para verdim ama kartalda bir tuning firmasında yaptırdım 2 numara 4 cam ve arka cama polis sıkıntısı yaşamadım henüz yaptırmadan önce 2 saat den fazla aksarayda yaptırdığım pisliği temizlemekle uğraştılar şuan sorunsuz inşallah burdanda sıkıntı yaşamam.

Geri