cam filmi + gösterge çerçevesi + led iç aydınlatma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mstf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
maşallah güzel olmuş,güle güle kullanın

Çok beğendim. On Numara!

çok güzel olmuş

bir öneride bulunayım kapı direklerini siyah folyo le kaplarsanız çok daha güzel olucaktır

arkadaşlar yorumlar için sağolun..

ahmet,
led ler piyasada satılıyor çifti 5 liraya aldım ben

efe,
aslında niyetim vardı açmışken beyaz led yapmak ama üzerindekilerin nasıl olduğunu bilmediğim için oynamadım onunla

erkan,
montajı aslında zor değil, kokpitten söktükten sonra fazla uzun sürmüyor,halkaları yapıştırmak suretiyle yaptım. sipariş edersen montaja yardımcı olurum. bu arada 50 lira malzemeye göre fazla gibi ama değdi doğrusu :)

hsg,
ev arkadaşımın :)

oğuzhan,
fikir için teşekkürler onuda düşünücem ..

fardaki led'leri beyendim bende iç aydınlatmaya beyaz led taktım birde arka kapının üstüne 2 adet led taktım bağlantısını iç aydınlatmadan şasi aldım. içeriyi cok güzel aydınlatıyor ve çok şık gözüküyor bu akşam ayarlarsam fotoğraflarını cekeyim buraya eklerim. Beyenirsen sende yaptır.

fardaki led'leri beyendim bende iç aydınlatmaya beyaz led taktım birde arka kapının üstüne 2 adet led taktım bağlantısını iç aydınlatmadan şasi aldım. içeriyi cok güzel aydınlatıyor ve çok şık gözüküyor bu akşam ayarlarsam fotoğraflarını cekeyim buraya eklerim. Beyenirsen sende yaptır.

benimkilerde aynı senin dediğin gibi zaten arkalardada led var, bakma fotofraf yanıltıyor daha canlı yanıyor normalde :)

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    8.8 KB · Görüntüleme: 58
  • 2.webp
    2.webp
    6.4 KB · Görüntüleme: 48
camlar kaç nomora :)

ilk defa senden duydum valla..
güzel olmuş gayet kazasız belasız inşallahh

maşallah çok şık olmuş güle güle kullanın

Geri