Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben cam filminin neden yasak olduğu hakkında bir memur arkadaşla sohbet etmiştim.
Cam filminin yasak oluşunun esas nedeni bizim camlar karartıldığı için diye bildiğimizden çok farklıymış.
Cam filminin yasak oluşunun esas nedeni yangın gibi durumlarda içeriğinde olan yapıştırıcı maddenin çok tehlikeli durumlara yol açıyor olması ve acil durumlarda camı kırıp dışarı çıkılmasını engelliyor olmasıymış.
Benim konuştuğum memur da terör yüzünden yasak demişti. Ayrıca Mert ciğim ben cama şeffaf film çektirsem eminimki kimsenin umrunda bile olmaz. Yani bu iş de her aklına gelen geldiği gibi konuşuyora dönmüş durumda.
polislerin ilk baktığı şey bence içerinin görünüp görünmemesi
yani teror olayı daha ağır basıyor,
ben bir keresinde polis durdurmuştu arka camları açtım polis durdurunca
polis yanlışlıkla arka camları açtınız dedi birşey demedi
sonra heralde alkollü zannetti alkol muayenesini yaptı
Benim konuştuğum memur da terör yüzünden yasak demişti. Ayrıca Mert ciğim ben cama şeffaf film çektirsem eminimki kimsenin umrunda bile olmaz. Yani bu iş de her aklına gelen geldiği gibi konuşuyora dönmüş durumda.
Bende serviste 1 numara film yaptırmıştım. Hırsızlar için koruması benim için cezbedici özelliğiydi. Ancak polislerin söylenildiği gibi kesinlikle yangın vs sebepten film olup olmadığına baktığını düşünmüyorum.Tek düşünceleri görüntüymüş gibi hareket ediyorlar diye düşünüyorum.