cam filmi olanlar dikkat

Şehir içinde ben herkesi geçmek isterim.
* Kırmızı ışıkta kalkışlarda zart diye fırlayayım diyorsan (tabii buna bağlıda tüketimini coğalıyor) 1.6 tavsiyem,
Fakat ben sakin kullanıcıyım etliye sütlüye karışmam diyorsan 1,4 tavsiye ederim.
* Uzun yolda, basmak istersen zaten 1.4i 1.6 fark etmiyor Tüm araçlar yakıyor :) ama ben 90 ~ 100 arası giderim dersen 1.4.

Ben aracımın performansından memnunum yani benim kullanış stlime göre beni tatmin ediyor sizin aracınızdan ne beklediğiniz önemli.

Şehir içinde ben herkesi geçmek isterim.
* Kırmızı ışıkta kalkışlarda zart diye fırlayayım diyorsan (tabii buna bağlıda tüketimini coğalıyor) 1.6 tavsiyem,
Fakat ben sakin kullanıcıyım etliye sütlüye karışmam diyorsan 1,4 tavsiye ederim.
* Uzun yolda, basmak istersen zaten 1.4i 1.6 fark etmiyor Tüm araçlar yakıyor :) ama ben 90 ~ 100 arası giderim dersen 1.4.

Ben aracımın performansından memnunum yani benim kullanış stlime göre beni tatmin ediyor sizin aracınızdan ne beklediğiniz önemli.

bende 2002 astra sedan g kasa 1.4 tüplü var kalkışlardaki sorunları yaşadığım için biraz geri kalıyorum h kasa almayı düşünüyorum ama modelde karar veremedim twinport şu an daha iyi gibi duruyor aralarındaki farklara bakıyorum daha önce vectra 2001 1.6 vardı tatmin edici bir yapıya sahipti şimdi ise sınıf değiştirmeyi düşündüğüm hb bakıyorum kasa ağır olmasa vectra 2004den sonrasını alırım ama biraz serilik olsun

http://www.ziebart.com.tr/icerikg2.asp?id=719
800 lirayı çok gören arkadaşlar için doğrudur fakat ben verdim bir kere fiyat listesine bakmak isteyenler buradan bakabilir yada en yakın ziebart bayisine gidebilirler fiyat abartma yoktur
standart sedan tipi otomobil 5 cam 589TL
yalnız ön cam (özel şeffaf ton film) 329TL
zaten toplamda 918 lira yapıyor nakit 800 verdim

arkadaşım gerçekten çok şaşırdım haklıymışsın fiyatta.ama şunu söyliyim böytle bi kazık yok yani....ziebart denen yerden bahsediyorum.benim yaptırdığım yerde fiyatta uydundu 800 e göre 400 e yaptırmıştım bütün camları ve lumar dı amerkan orjinal--ziebart amerikan diye belçika malı film camı kullanıyo her neyse....hani demiştim ya en kalitesi,en iyi yerde,en kaliteli işçilikle,en kaliteli arabalara bu fiyat diye...o nedenle yaptırdığım yerin adresini veriyim de....başka bi arkadaşta ziebarta sırf ziebart diye bayılmasın 800 tl.

http://llumarahmet.com/uygulamalarimiz.asp

Benim sürekli babam kullanıyor arabayı. :) Geceleride öyle alemlere falan akmıyoruz arabayla. :D Sorun olmuyor. :) Şu ortalık sakinleşse Xenon takacağım tekrardan. :D

Vİzeye girerken bu 800TL veya 400TL yatrımlarınız boşa gidecek. Belkide ceza yiyeceksiniz 270 Ceza + 100 Vize istenecek, olacak size maliyeti 1.200 veya 800 bir de bakmışsınız 1.200TL ye elinizde hiç bir şey yok.
Vallahi bu ülkede kimse ekonomik kriz var diye ağlamasın bana.

100TL ye perde taktırdım 1 hafta düşündüm :)

5 mayısta muayeneden geçtim aracımda xenon far ve film mevcut hafif kusur olarak geçti hata bulmamaları çok şaşırttı tek seferde geçtim aracımı servise ön muayene içinde götürmemiştim kusur varsa 2.ye giderim diye düşünüyordum gerek kalmadı

camları lazerle karartma olayı olsa tüvdesıkıntı çıkarır mı yada cam değiştirsek
mayıs ayın sonunda tüvdeyim sıkıntım uzum kısa xenon kısa larda mercek var ama uzunlarda normall sıkıntı yaratır mı???

BAKIN arakadaşlar,normal araç muayenesinde FİLMLİ CAM MUAYENEDEN GEÇİYO.BU GEÇMİYO MUHABETİNİ KİM ÇIKARTTI VE KİM NİYE DEVAM ETTİRİYOR ANLAMIYORUM.
1-araçınızın muayenesi bitti yada bitmeye yakın muayene yaptırmaya gideceksiniz,araçta xenonda olsa,film camda olsa muayeneden GEÇİYO.
2-ARAÇINIZIN ruhsatında bir değişiklil olucaksa,tescil,yeni lpg taktırmışsanız ruhsata işlenmesi gereken bişey yaptırcaksanız cam filmile geçmiyo.
3.tekrar yazıyorum.NORMAL ARAÇ MUAYENESİNDE CAM FİLMİ (EN AÇIKTAN EN KOYUYA KADAR )MUAYENEDEN GEÇİYO.HAFİF KUSUR YAZIYOLAR.VE GEÇİYO.

VE BEN BU YAZIYI BU FORMA YAZDIM BELKİ 2-4 SAYFA ÖNCE ,HALA AYNI MUHABETİ DÖNDÜRÜP,İNSANLARI YANLIŞ YÖNLENDİRMEK NİYE!
-AYNI ZAMANDA POLİS YOLDA CAM FİLMDEN CEZA YAZABİLİR.BU KONUYLA İLGİLİ HER ŞEY BU KADAR. başka bi şey okuyup ,yanlış bilgilerle kafa karıştırmanıza gerek yok

Son düzenleme:
ben anlamıyorum yasak deniyor ama vergisini alıyor satışı olan yerlere ceza yazmıyor madem yasak sattırma her yerde yazmısşar 50 tl 100tl cam filmi bunlara ceza yaz yolla ozaman esrarda yasak bunada bir tabela yapsınlar esrar bulunur tabakası 50tl :D almak yaptırmak yasak satmak serbest :D:D:D

cok dogru :good:

1-araçınızın muayenesi bitti yada bitmeye yakın muayene yaptırmaya gideceksiniz,araçta xenonda olsa,film camda olsa muayeneden GEÇİYOR. ama HAFİF KUSUR YAZIYOLAR
2-ARAÇINIZIN ruhsatında bir değişiklil olucaksa,tescil,yeni lpg taktırmışsanız ruhsata işlenmesi gereken bişey yaptırcaksanız cam filmi geçmiyor. (yani E1 belgesi düzenlenecekse)

-AYNI ZAMANDA POLİS YOLDA CAM FİLMDEN CEZA YAZABİLİR. Başka bi şey okuyup ,yanlış bilgilerle kafa karıştırmanıza gerek yok
Şimdi eve girdim. Karşıyaka spor kulübü (Mavi Şehir SOYAK önünde) önünde trafik kontrolü var. Camları filmli 4 arabaya işlem yapıyorlardı. Motorlu trafik polisi 250-300 metre ileriye park etmiş, hatalı gördüğü araçları ilerideki ekibe bildiriyor. O yolu kullanan arkadaşların dikkatine.

Geri