cam filmi olanlar dikkat

ceza yazcam derse söker atarım zaten 100 liraya yeni film çektiririm en azından:D

filmli cam çok başka gösteriyo aracı. sökünce uzun bi süre alışamam herhalde, bilmiyorum neyapsam..

Polise bağlı, 2 gün içinde benim ve bir arkadaşım aracları bağlandı ki bende 1 numara film vardı

filmsiz araç kullanırken kendimi akvaryumda gibi hissediyorum ya...

benim arkadaş 2004 ten 2008 e kadar kullandı hemde amerikan çizilmez orta koyulukta ama içerisini görmek mümkün değildi hiç birşey demiyorlardı ama bir eksoz vardı 100 mt den duymayanı dövüyorlardı hahaha tek sıkıntısı eksozdan dı. Şimdi ben film çektirecektim ceza olayı işin içine girince vazgeçmek zorunda kaldım uyarı için teşekkürler bu arada xenon için neden ceza kesilmiyor gece insanı çok rahatsız ediyor yani trafiğe uygun olup olmadığı bence xenon olmalı film değil

saygılarımla...

Zira dün sanayi biraz hareketli gibiydi, filmleri söktüren 2-3 arabayla karşılaştım.

aynen bende oyle hıssedıyorum. kralı gelse sokmem. babamı savcı yaparım, asker yaparım, avukat yaparım. gene sokmem.
Valla şimdi onları da içeriye buyur ediyorlar, bir film için babanı da yakma derim :kop:

Geri