Cam filmi problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan efeksk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Cam filmi problemi

yasak devam ediyor.yakın zamanda 2 numara cam filmi düşünüyorum.yalnız şunu merak ediyorum tüm audilerde cam filmi var.onlara niye bişe diyen yok?

Araba akvaryum gibiydi cam filmi yaptırmam gerek diyerek biraz araştırdım fiyatlar aldım, tanıdığım bir yer Llumar filme 300 tl senin için dedi, o bile çok gelince daha ucuzunu arayıp buldum, pazar günü uygulamasını yaptırdım ön cam hariç 70 tl 2 numara, resmen zift gibi simsiyah oldu, ya ucuz diye kalitesiz yada gerçekten böyle, tam olarak bilmiyorum ama eğer renk buysa 2 numarayı tavsiye etmem, tamam dışardan içerisi gözükmüyor da içeriden de dışarısı gözükmüyor :)

onurs link' Alıntı:
Araba akvaryum gibiydi cam filmi yaptırmam gerek diyerek biraz araştırdım fiyatlar aldım, tanıdığım bir yer Llumar filme 300 tl senin için dedi, o bile çok gelince daha ucuzunu arayıp buldum, pazar günü uygulamasını yaptırdım ön cam hariç 70 tl 2 numara, resmen zift gibi simsiyah oldu, ya ucuz diye kalitesiz yada gerçekten böyle, tam olarak bilmiyorum ama eğer renk buysa 2 numarayı tavsiye etmem, tamam dışardan içerisi gözükmüyor da içeriden de dışarısı gözükmüyor :)
sizinkine fotograf makinesi filmi takmışlar 011zaa

sallierim link' Alıntı:
sizinkine fotograf makinesi filmi takmışlar 011zaa
ne filmi olursa olsun diğer taraf bir şekilde gözükür, ya inan hapsoldum sanki araba içine bu kadar karanlık olmaz :D alkolu sevdiğimden sıknıtı oluryordu içerken biri görür vs, o sıkıntı ortadan kalktı kalmasınada görüş açım azaldı :)

Kaliteli filmler gorusu hicbisekilde icerden etkilemiyor
Dandik olanlar yagmurda aynayi disariyi gormeyi zorlastiriyor
Gunes gozlugu gibi dusunun. Biri rayban digeri pazar camı.

BÜLENT link' Alıntı:
Kaliteli filmler gorusu hicbisekilde icerden etkilemiyor
Dandik olanlar yagmurda aynayi disariyi gormeyi zorlastiriyor
Gunes gozlugu gibi dusunun. Biri rayban digeri pazar camı.
Benim filmleri görseniz :) pazar camıda bunda iyidir, tamam ucuza kaçtık ceza var söktürme var vs diyede bu kadar da kötü olmazki :) ne ayna görüşü hak getire dışarısını sağlıklı görsem kafi :)

Size siyah duvar kağıdı döşemiş olmasınlar. (((:

GNSpower link' Alıntı:
Size siyah duvar kağıdı döşemiş olmasınlar. (((:
muhtemelen :) yarın hava güzel olursa fotğraf çekip koyarım resimlerini ne demek istediğim daha iyi anlaşılır :) belki gerçekten böyledir bilmiyorum yapan yer sahibinden kurumsal üyeymiş, acaba saf gördü en dandik olanı mı yaptılar benim camlara.

dreamofice link' Alıntı:
Umarim alkollu arac kullanmiyorsundur :) cok basin agrir...
Kötü örnek olabilirim tu kaka denilebilir hatta çok şey denilebilir doğrudur, ama kullanıyorum, trakyalı oluşumdanmıdır bilmiyorum seviyorum alkolu haliyle alkollu araç kullanıyorum.

Geri