yaklaşık 3 yıldır hep film camlı arabaya biniyorum bir kere bile polis çevirmedi ...bence biraz şans kısmet meselesi ...tavsiyem açık renkli 1 numarayı tercih edebilirsin...hem göze batmaz...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cam flimleri ruhsata işlettirilmez. Polislerin cam flimlerinde aradığı nokta şudur. Arabının içi dışarıdan gözle görülüyorsa sorun yoktur. Fakat bakktığında arabanın içi flim nedeniyle görünmüyorsa işte o zaman araç trafikten men ediliyor ve flimler söktürülüp TÜVTÜRKTE tespit ediliyor.Tabi tüvtürkte tespiti muayene ücreti karşıığında yapıyordu. Şuan nasıl yapıyor bilgim yok ama gene aynı uygulama devam ediyordur. Flim nedeniyle yolda kalmak istemiyorsan açık renkli flim takdırmanı tavsiye ederim. Flimle ilgli 2918 sayılı K.T.K'nun da yasaktır diye kesin yargı yoktur.Şöyle der araç camlarına görüşü engelleyecek koyu renkli flim takdırmak sakıncalıdır diyerek topu polislere atar.Yetkisi yok ama çiziyor..Çizmese bile bağlıyor..Ve otoparktan filmleri sökmeden alamıyorsun arabanı..Ben olsam filme o kadar para vermem..Versem de kanuni çerçeveler içerisinde yaparım onuda ruhsata işletmen gerekiyor bildiğim kadarıyla..Benim bir defa filmden dilim yandı 2 gün arabam otoparkta kaldı..Yüzküsür milyon ceza yedim bide otopark parası ödedim...Filmleri otoparta söktüm ancak çıkarabildim..