Cam filmi serbest oluyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan raman77
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Uygulamada sadece arka cam ve arka yan cam esas alınıyor. Peki şöyle bir durumda önce cama 1&2 numara film arka camlara ise daha koyu bir film olsa acaba sıkıntı olur mu?

Henüz taslağın ayrıntıları belli olmadığı için arka ve arka yan camlara kaç numara film izini çıkacağı belli değil. Belki belirlenen yerlere 1 veya 2 numara için izin verirler (en koyu olan 3 numara cam filmine izin vereceklerini sanmıyorum).

Henüz taslağın ayrıntıları belli olmadığı için arka ve arka yan camlara kaç numara film izini çıkacağı belli değil. Belki belirlenen yerlere 1 veya 2 numara için izin verirler (en koyu olan 3 numara cam filmine izin vereceklerini sanmıyorum).

Doğru diyorsun abi bekleyelim görelim. Saygılar

bence yanlış uygulama. bu kadar sıkıntı ve terör olayları varken bu memlekette uygulama yapan polis yerinde olmak istemezdim. düşünsenize araba geliyor , durduruyorsunuz, filmlerden içini seçemiyorsunuz. adamın eli devamlı tetikte olur be korkudan. hep kendi açımızdan bakmayalım olaya, yok arabam güzel görünsün, yok içerisini kimse görmesin, yada çok sıcak güneş içeri girmesin derken bu işte uygulama yapan kişilerede zorluk çıkarmamak lazım derim. şahsi fikrim kızmak yok film ci arkadaşlar:D

adam 50 kilo bombayı filmli camlı arabasıyla araç içinden polislere nanik yaparak taşır gider .. nasılsa içi görünmüyor , güneş vuruyor ya ondan çok sıcak oluyor.......

panelvan minübüslerin de içini göremiyorlar.. çoğu araba artık fabrika çıkışlı arka camları siyah ön camlaraa izin çıkması zaten mümkün değil ben ihtimal vermiyorum

bende aracımın camlarına film çektirmek istiyorum, camları sökmeden film çeken yerler varmış, bu şekilde uygulama sağlıklı olurmu acaba?
adana da böyle bir uygulama yapan yer bilen arkadaşlar varsa bilgi verirlerse sevinirim..

bende aracımın camlarına film çektirmek istiyorum, camları sökmeden film çeken yerler varmış, bu şekilde uygulama sağlıklı olurmu acaba?
adana da böyle bir uygulama yapan yer bilen arkadaşlar varsa bilgi verirlerse sevinirim..

Üstad camları sökmeden film gayet sağlıklı ama yaptıracağın yerin güvenilir olması lazım. Adana'da merkezde bu işi yapan gayet güzel yerler var. Bi tane örnek vereyim baraj yolunda 3m Car güzel yapıyor bu işi.

hala yaptırmamış olanlar düzenlemenin yürürlüğe girmesini beklerlerse daha uygun olur

bence yanlış uygulama. bu kadar sıkıntı ve terör olayları varken bu memlekette uygulama yapan polis yerinde olmak istemezdim. düşünsenize araba geliyor , durduruyorsunuz, filmlerden içini seçemiyorsunuz. adamın eli devamlı tetikte olur be korkudan. hep kendi açımızdan bakmayalım olaya, yok arabam güzel görünsün, yok içerisini kimse görmesin, yada çok sıcak güneş içeri girmesin derken bu işte uygulama yapan kişilerede zorluk çıkarmamak lazım derim. şahsi fikrim kızmak yok film ci arkadaşlar:D

adam 50 kilo bombayı filmli camlı arabasıyla araç içinden polislere nanik yaparak taşır gider .. nasılsa içi görünmüyor , güneş vuruyor ya ondan çok sıcak oluyor.......

Murat ülkemizdeki askerin/polisin durumu malüm. Birkaç tane güvenlik görevlisi şehit olsa ne olur diyen zihniyetten başka ne beklenir ki?(http://haber.mynet.com/birkac-mehmet-sehit-oldu-diye-645711-politika/)
Sen terörü bitirirsin, her yer güllük gülüstanlık olur, vatandaş ile güvenlik güçleri birbirini düşman gözüyle görmez, vatandaş yasalara saygı duyar, cezalardan korkar (http://haber.mynet.com/izmirde-polis-4-genci-boyle-vurdu-1-olu-645768-yasam/) yani devlet otoritesi adam gibi sağlanır o zaman tamam. TV'lerde seyrediyoruz, yabancı devletlerin polis araçları bizim resmi dairelerin bilgi işlem merkezi gibi, herşey kayıt altında, herşey ispatlı, polisler şüpheli aracı durdurunca hemen adamın ayağına gitmiyor, emniyet tedbirleri alınıyor, gerekirse anonsla sürücüsünü araçtan indirmeden yanına yanaşmıyor, yanına yanaşırken de eli silahında oluyor. Aynı uygulamayı bizim polisler yapsa bizim vatandaşlar "biz teröristmiyiz lan" diye terör estirirler.

Bir de film çekilen camlar kırılmıyormuş, kapılar içeriden kilitli iken yolculuk esnasında araç denize düşme/yansa veya kapılar bir şekilde açılmasa içeridekilere nasıl ulaşılacak? Başbakanın durumunu hatırlayalım :D.

Son düzenleme:
Geri