Uygulamada sadece arka cam ve arka yan cam esas alınıyor. Peki şöyle bir durumda önce cama 1&2 numara film arka camlara ise daha koyu bir film olsa acaba sıkıntı olur mu?
olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uygulamada sadece arka cam ve arka yan cam esas alınıyor. Peki şöyle bir durumda önce cama 1&2 numara film arka camlara ise daha koyu bir film olsa acaba sıkıntı olur mu?
Henüz taslağın ayrıntıları belli olmadığı için arka ve arka yan camlara kaç numara film izini çıkacağı belli değil. Belki belirlenen yerlere 1 veya 2 numara için izin verirler (en koyu olan 3 numara cam filmine izin vereceklerini sanmıyorum).
bende aracımın camlarına film çektirmek istiyorum, camları sökmeden film çeken yerler varmış, bu şekilde uygulama sağlıklı olurmu acaba?
adana da böyle bir uygulama yapan yer bilen arkadaşlar varsa bilgi verirlerse sevinirim..
bence yanlış uygulama. bu kadar sıkıntı ve terör olayları varken bu memlekette uygulama yapan polis yerinde olmak istemezdim. düşünsenize araba geliyor , durduruyorsunuz, filmlerden içini seçemiyorsunuz. adamın eli devamlı tetikte olur be korkudan. hep kendi açımızdan bakmayalım olaya, yok arabam güzel görünsün, yok içerisini kimse görmesin, yada çok sıcak güneş içeri girmesin derken bu işte uygulama yapan kişilerede zorluk çıkarmamak lazım derim. şahsi fikrim kızmak yok film ci arkadaşlar
adam 50 kilo bombayı filmli camlı arabasıyla araç içinden polislere nanik yaparak taşır gider .. nasılsa içi görünmüyor , güneş vuruyor ya ondan çok sıcak oluyor.......