Arkadaşlar 3 yil önce çektirdiğim cam filmlerini mecburen söktürmek zorundayim.bu işin kolay yöntemini bilen varsa yardimlarinizi bekliyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yapmayın gözünüzü sevim kardeşim camlarımı mahvedeceniz tornavidayla işin kolayı varken,adamın anası ağlar tırnağıyla kazıyınca.O şekilde ancak çok sıcak bir havada ve güneşin altında olursa biraz bırakır ama saç kurutmayla birazcık tuttunmu rahat rahat çıkartırsın ok.:good:Ben saç kurutma makinasıyla da uğraşmadım. Direk tornavidayla filmin ucunu kaldırdım. Sonra çektikçe film geldi.. Tabi çekerken yavaş yavaş çektim.. Bazı yerleri bütün halde çıkardım bazı yerlerde parçalı. Bir kısım izler kaldı ancak tırnağımla sürterek o kalan izleri de yok ettim. Oldukça basit bir işlemdi..
Islatırsan daha zor sökülür tağbiki.benim fim sökülürken kolay olmadı...
ıslatım maket bıçağı uçuyla kazıdılar 15-20 dakika sürdü sadece 1 cam
Niçin? asıl arka camı söktürüyorlar tüv.de,ayrıca rezitans için diyorsan ısıtarak(saç kurutmayla)birşey olmaz kazırsan tağbiki bende tavsiye etmem.özellikle arka camı sökmeni hiç tavsiye etmem!!!