Cam fılmı yaptırırken tercıhınız kac no(1,2,3) olurdu??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan PTB61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben kendi arabama arka cam 1,yanlar 2 düşünüyorum.arka camda ztn perde war:D onu kapatınca 3 hatta 4 olur:D

2005 Opel corsa C 1.3 cdtı enjoy sport

Bence 3 numara zaten zamnla güneşden açılıyo oluyo 2 numara gibi kafandan 2 attınmı zamnla rengi çok açılıyo

valla numara olarak bilmem ama en koyusundan çekeceksin çekeceksen yoksa ne gerek var tabi bu benim görüşüm amaç güneşten korunmak değilmi en koyusu zaten hep gece gibi yapıyo içeriye bide arka cam perdesini çektinmi tamamdır içerde gündüz bile gece yarısını yaşarsın

arkadaşlar piyasada orjinal amerikan marka diye satılan filmler var ama çoğu yalan.bende orjinal amerikan diye film yaptırmıştım 350 ytl ye 10 sene garantili ve 2 numara.Camımı kırmışlardı bende başka bi firmada yaptırıyım dedim bu sefer ve aradaki farklar o kadar büyüktüki.İlk olara içten baktığımda hiç bi siyahlık veya cam filmi olduğu belli olmuyodu ve güneşi çok iyi kesiyodu diğer cam filmlerime göre.ikinci olarak dıştan diğerlerinden daha güzel bi siyah renk gözüküyodu diğerleri sanki biraz soluk kalıyodu yanında.Sizlere tavsiyem filmleri yaptırmadan önce iyice araştırmanız.Hangi marka dersenizde Lunar marka cam filmini tavsiye ederim.

Geri