cam filmi?

Arkadaşlar bende sanayi ağzıyla 2 numara cam filmi var.Açıkçası taktırırken pek üstünde durmadım.Sonuçta polisin söktürme ihtimali var.100 liralık orta kalite bişey taktırdım.Bu yüzden üstüdne fazla durmayın derim.

2numara filme gelince hava kapalı yağmurlu bir günse aracın içi dışardan gözükmüyor.:) Güneşli bir günde ise aracın içini az karanlık şekilde görebiliyorsunuz.Şu ana kadar sıkıntı yaşamadım.Güneşe karşıda etkili.

abi hiç taktırmayacagım aslında sade dursun diyorum ama uzun yola gittiğimde küçük çoçuk var arabada uyuyor resmen güneş mahvediyor...o yüzden taktırıyorum...taktırmıskende yakıssın diyorum...

abicim şöyle bi yol var gereken malzeme sadece siyah bir atlet al abi atleti cama sıkıştır ne güneş alır ne başka bişey şahsen ben küçükken hep öyle yaparlardı :D

Bence en açık tonundan film çektir derim İbrahim Abi..Çünkü aracın zaten diplomat arabası gibi araba...Ayrı bir hava da katar..Ben de çok ikilemde kaldım. yaptırsam mı yaptırmasam mı diye ama dayanamadım..Daha kaliteli ve donanımlı gösteriyor aracı..Üstelik söylediklerine göre de garantili bir filmmiş..Senin aracı çevirmelerde durduracaklarını sanmam film yüzünden ;) ayrıca filmin faydası çok..Tabi perde de bir seçenek..

ben de cam filimi düsünürken biraz arastirdiktan sonra cam filmi yerine böyle birsey buldum.almanyada taktiranlar cok memnun.burda viyanada cam filmini yapmaya 200 euro istiyorlar.bende blyle birseyin daha iyi olacagini düsünüyorum.daha ucuz,arac satilirken geri alina bilir.vs türkiyede varmi bunlardan.(simdi buldum türkiyedede varmis kalitesi aynimidir bilmem) http://www.cool-shades.at/mercedes-benz/281-mercedes-benz-e-class-4-turen-2002-2008.html http://www.koyuncuoglumarket.com/Ur..._kasa_w211_kasa_araca_ozel_perde_seti_56a140/

Arkadaşlar, dışardan görünme olayına karşı yıllardır kullandığım pratik ve ucuz çözümüm, sizin için resmini çektim:
nu9j5.jpg

Resimde tam belli olmuo, siyah ancak küçücük delikli bir folyo, vantuzlarıyla istedğim cama takıp rahat ediyorum, güneşin rahatsız edici etkilerini de bertaraf edio ve polis te bişey diyemez :) yıllar önce 10 liraya mı ne almıştım.

Arkadaşlar, dışardan görünme olayına karşı yıllardır kullandığım pratik ve ucuz çözümüm, sizin için resmini çektim:
nu9j5.jpg

Resimde tam belli olmuo, siyah ancak küçücük delikli bir folyo, vantuzlarıyla istedğim cama takıp rahat ediyorum, güneşin rahatsız edici etkilerini de bertaraf edio ve polis te bişey diyemez :) yıllar önce 10 liraya mı ne almıştım.
vay be dün aynilarindan aldim geri verdim tchibo´dan nedeni cok kücük kaldi camda

2 numara cam filmi ideal bence. hem çok karanlık yapmıyor hem de dışarıdan çok karanlık görünmüyor. filmli arabalar nedense hep daha çekici gelmiştir bana. abartıya kaçmamak şartıyla tabi. bazıları bir yaptırıyor zifiri karanlık.

bu sanayi agzı dediğimiz 1 2 ne oluyor?şimdi filmler %5 %20 %35 %50 diye gidiyor şimdi 1 numara %35 mi yoksa %50 mi oluyor?ben anlama veremedim...

Bence en açık tonundan film çektir derim İbrahim Abi..Çünkü aracın zaten diplomat arabası gibi araba...Ayrı bir hava da katar..Ben de çok ikilemde kaldım. yaptırsam mı yaptırmasam mı diye ama dayanamadım..Daha kaliteli ve donanımlı gösteriyor aracı..Üstelik söylediklerine göre de garantili bir filmmiş..Senin aracı çevirmelerde durduracaklarını sanmam film yüzünden ;) ayrıca filmin faydası çok..Tabi perde de bir seçenek..

bende şuanda ustam %35 çekelim renkli cam gibi dursun diyor...bakalım...hangisini taktıracagım olmadı bolt perde alıp takarım ne ypayım....artık...

Valla benim bundan önceki golfte önler 2 arkalar süper dark blackti.
Araçta hoş duruyor benimde çocuğum var ve daha 6 aylık ve emiyor sırf bu yüzden film çektirdim ben.
Ama her yolda tereddütlü ve her yolda acaba polis çevirirse ne kıvıracaz diye diken üstünde gitmekten bıkmıştım.
Ben filmin pek taraftarı değilim hoş dursada araç rahat sürmek için vardır diken üstünde gitmek için değil benim gözümde ve filmi 120 tl ye çekiyorlar ama cezası 166 tl bi kere yedim bu cezayı ve üç kuruşluk film için polislerle papaz olmayada değmez rahatsız bi şekilde araç sürmeyede:):)

Geri