valla deneyın sansınızı umarım görmezden gelırler de nıye jantlarınıızı soktunuz kı , jant suc teskıl etmıyor onlar karısamaz sonucta bu duruma muayıneden gecmısse..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla deneyın sansınızı umarım görmezden gelırler de nıye jantlarınıızı soktunuz kı , jant suc teskıl etmıyor onlar karısamaz sonucta bu duruma muayıneden gecmısse..
jantları sökmemin polısle ilgisi yok dün sabah kalktım lastiğim biri yere yapışmış patlamış bende depodan eskı orjınallini taktım takmışken hepsını degıştırdım orjınalle arabanın görunuşu baya degıştı ama gidişi rahatladı zorluyormuş resmen aracı 225-45-17 7.5 ofset şık görünüyor ama sıkıntı gerçekten
hmm anladım, ama jantında durusu baska oluyor genede...Siz istanbulun neresindensiniz ?
Jantla hakkaten aracın kimliği değişiyor istanbul ataşehir de oturuyorum
tabı kı jantlar baska bırsey ... atasehır yakın oluyor sanırsam fazla uzak sayılmaz dimi maltepede tarafına..
10km fln yakın baya maltepedemi oturuyorsun ?
istanbulda filmden ceza yiyen çok fazla yoktu sanırım. başlar artık cezalar. 1 2 gidiyor. bende muayeneden gecememiştim. ruhsat yeni çıkacaktı lpg montaj dolayısı ile. sökün dediler söktük. çok geçmiş olsun.