cam filmine ceza!!!

Saçmalardan seçmeler işte böyle yasak mı olur..
işin garip yanı vizeden geçerken , trafik yönetmeliğinden geçmemesi :) benim araç camındaki filmlerim bagaj camı ve arka 2 cam kalın , ön 2 cam hafif kalınlıkta içerisi görünüyo dikkatli bakınca en ön camda hiç yok ... adamlar buna bile sorun yapıyo .... cam filminin avantajlarıda var... güneşten korur , ailen vardır kız arkadaşın vardır görünmek istemez vs. + allah korusun kaza anında cam kırılmasında kaliteli bir film camın dağılmasını bile engeller bu da hayat kurtarabilir.

işin garip yanı vizeden geçerken , trafik yönetmeliğinden geçmemesi :) benim araç camındaki filmlerim bagaj camı ve arka 2 cam kalın , ön 2 cam hafif kalınlıkta içerisi görünüyo dikkatli bakınca en ön camda hiç yok ... adamlar buna bile sorun yapıyo .... cam filminin avantajlarıda var... güneşten korur , ailen vardır kız arkadaşın vardır görünmek istemez vs. + allah korusun kaza anında cam kırılmasında kaliteli bir film camın dağılmasını bile engeller bu da hayat kurtarabilir.
İşte yanlış bilinen durumlardan biri. Bir akrabam aracı ile gece karanlığında takla atmıştı, araç ters vaziyette çukura düşmüş, dolayısı ile kapılar açılmamış, camları kırıp dışarı çıkmak için onlar içeriden, yardım etmek isteyenler dışarıdan epeyce bir uğraş vermişler. Kaza anında araç içinde geçen her bir saniyenin çok önemi vardır.

Araçlarımızın camları kaza anında özellikle paramparça olup bizi koruyacak şekilde üretilmiştir. film camın bu özelliğini yokeder. aynı şekilde kaput sacları da katlanarak size zarar gelmesini önleyecek şekildedir. Kaput filmi yapan iyi firmalar özellikle bunlara dikkat eder. Savaş beyin de bahsettiği gibi araçta mahsur kalma olayı da olabilir.

Özellikle araçla denize düşerseniz ve manuel camınız yoksa o araçtan çıkmanız (camları kırma şansınızı da tamamen yok ettiğiniz için) imkansız hale gelir.

Cam filmleri tabii yasal değil ama abartmamak kaydıyla cam filmlerinin araçlara yakıştığı kanısındayım.güneşten, dışarıdan bakanların (abartılı şekilde) önlenmesi açısından iyidir.

ön cam hariç 1 mm lik cam filmi yaptırdım.yaklaşık 2 ay olacak.daha sıkıntı olmadı şükür.polisin teki cam filmlerin var.ceza keseyim dedi.ben de renkli cam dedim.tabii polis yer mi=) sonra arka camdan bakınca ön taraf görünecek dedi.

kendi arabasında da varmış film.ben önemsemem dedi.geçtim gittim.

umarım cinsine denk gelmem

Cam filmleri özellikle açık renk arabada çok belli oluyor. Polisi 1 kilometreden tahrik etmeye başlıyor.

ben yaklaşık 1.5 veya 2 yıl oluyodur herhalde istanbuldan çorluya geliyodum mahmutbey gişelerinde kgs den geçiş yaptım polis durdurdu ehliyet ruhsat herşey yolunda, adam dedi ceza kesicez beyfendi, dedim neden? camlardan! ya dedim ne alakası var, cam filmi yasak! ne kadar dedim cezası? 140 küsür bi cezası vardı, ben 15 gün içinde ödeyince indirimli muhabbetinden daha az ödedim tabi ve polisin söylediği ''eğer 7 gün içinde söktürmezsen ve daha sonra filimlerle yakalanırsan araba bağlanır'' dedi.

ben yaklaşık 1.5 veya 2 yıl oluyodur herhalde istanbuldan çorluya geliyodum mahmutbey gişelerinde kgs den geçiş yaptım polis durdurdu ehliyet ruhsat herşey yolunda, adam dedi ceza kesicez beyfendi, dedim neden? camlardan! ya dedim ne alakası var, cam filmi yasak! ne kadar dedim cezası? 140 küsür bi cezası vardı, ben 15 gün içinde ödeyince indirimli muhabbetinden daha az ödedim tabi ve polisin söylediği ''eğer 7 gün içinde söktürmezsen ve daha sonra filimlerle yakalanırsan araba bağlanır'' dedi.

Arkadaşımda bu film yüzünden ceza yedi hiç bir eksiği yokken . + sırf bu yüzden trafikten men etti aracı , 7 gün içerisinde filmi sök cezayı öde arabayı emmineyete getir men ibaresiini kaldırıcaz dedi... var mı böyle birşey ?

bende 2 sene önce yedim cezayı sanırım araba trafikten men şu anda trafiğe gitmeden kaldırmanın bir yolunu bulacaz artık

Geri