Saçmalardan seçmeler işte böyle yasak mı olur..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
işin garip yanı vizeden geçerken , trafik yönetmeliğinden geçmemesi benim araç camındaki filmlerim bagaj camı ve arka 2 cam kalın , ön 2 cam hafif kalınlıkta içerisi görünüyo dikkatli bakınca en ön camda hiç yok ... adamlar buna bile sorun yapıyo .... cam filminin avantajlarıda var... güneşten korur , ailen vardır kız arkadaşın vardır görünmek istemez vs. + allah korusun kaza anında cam kırılmasında kaliteli bir film camın dağılmasını bile engeller bu da hayat kurtarabilir.Saçmalardan seçmeler işte böyle yasak mı olur..
İşte yanlış bilinen durumlardan biri. Bir akrabam aracı ile gece karanlığında takla atmıştı, araç ters vaziyette çukura düşmüş, dolayısı ile kapılar açılmamış, camları kırıp dışarı çıkmak için onlar içeriden, yardım etmek isteyenler dışarıdan epeyce bir uğraş vermişler. Kaza anında araç içinde geçen her bir saniyenin çok önemi vardır.işin garip yanı vizeden geçerken , trafik yönetmeliğinden geçmemesi benim araç camındaki filmlerim bagaj camı ve arka 2 cam kalın , ön 2 cam hafif kalınlıkta içerisi görünüyo dikkatli bakınca en ön camda hiç yok ... adamlar buna bile sorun yapıyo .... cam filminin avantajlarıda var... güneşten korur , ailen vardır kız arkadaşın vardır görünmek istemez vs. + allah korusun kaza anında cam kırılmasında kaliteli bir film camın dağılmasını bile engeller bu da hayat kurtarabilir.
işin garip yanı vizeden geçerken , trafik yönetmeliğinden geçmemesi benim araç camındaki filmlerim bagaj camı ve arka 2 cam kalın , ön 2 cam hafif kalınlıkta içerisi görünüyo dikkatli bakınca en ön camda hiç yok ... adamlar buna bile sorun yapıyo .... cam filminin avantajlarıda var... güneşten korur , ailen vardır kız arkadaşın vardır görünmek istemez vs. + allah korusun kaza anında cam kırılmasında kaliteli bir film camın dağılmasını bile engeller bu da hayat kurtarabilir.
ben yaklaşık 1.5 veya 2 yıl oluyodur herhalde istanbuldan çorluya geliyodum mahmutbey gişelerinde kgs den geçiş yaptım polis durdurdu ehliyet ruhsat herşey yolunda, adam dedi ceza kesicez beyfendi, dedim neden? camlardan! ya dedim ne alakası var, cam filmi yasak! ne kadar dedim cezası? 140 küsür bi cezası vardı, ben 15 gün içinde ödeyince indirimli muhabbetinden daha az ödedim tabi ve polisin söylediği ''eğer 7 gün içinde söktürmezsen ve daha sonra filimlerle yakalanırsan araba bağlanır'' dedi.