cam kaldırma modülü problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan şenol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

şenol

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
merhaba arkadaşlar,

Geçenlerde arabamda marş motoru sorunu oldu,o problem giderildikten sonra bir dizi problemle karşılaştım.Öncelikle uzaktan kumanda merkezi kilit çalışmaz olmuştu,anahtarla araç arasındaki senkronizasyon bozulmuş,o problemi giderdik.şimdide aracın cam kaldırma modülünde problem görünüyor.Fakat problem yalnız sürücü kapısında var.Aracımı kilitlediğimde diğer camlarda açok olanlar varsa onlar kapanıyor fakat sürücü camı kapanmıyor.Manuel olarak çalışıyor.Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş varmı.Şimdiden teşekkürler.

Sorununu çözermi bilemiyorum ama camın tuşuna uzun süreli basarsan otomatik kapanma aktif olur.En azından benimkinde aküyü çıkarıp takınca böyle yapıyorum halloluyor...

tşk sc.Bugün kurcalarken bu arabalarda bazı otomatklerin bir mantıkta çalıştığını farkettim.Mesela kontak anahtarının merkezi kilit senkronizasyonu için anahtarı kontağa takıyorsun>çeviriyorsun>ışıklar yandığında kapı açma veya kapama düğmelerinden birine basıyorsun.Kapı uzaktan kumandası senkronize oluyor.ikinci olarak kilometre ekranında çıkan ıncp yazısını sıfırlamak için kontak kapalıyken kilometre sıfırlama düğmesine basıyorsun>basılıyken kontağı açıyorsun yazı kayboluyor.Cam kaldırma modülünede aynı mantıkla yaklaştım.Kontak kapalıyken cam kaldırma düğmesine bastım>basılıyken kontağı açtım>kıpıdan tık sesi geldi,sorun bitti.

Geri