Cam Kaldırma Modülü

Sertan internetten uygun fiyata alarmsız bulabilirsin. Tek sorun aküden akım çekip çekmediği.:confused:
ben zaten 4 cam için olanı buldum sorun bulmak değil
takacak usta yok
ya takmayı bilmiyor yada başka dertleri var işte.
olmaz alarm takıcam diyor.

murat aracında zaten hazır donanım varsa onu aktif etmişlerse o başka benim dediğim o değildi ben sandımki kabloyu merkezi kilit sistemine falan o tip bir bağlantı yapıp işin kolayına kaçmışlar..

sertan http://www.hepsiburada.com/svs-otom...ils.aspx?productId=otso10514&categoryId=26026 baj burdan açıklamasında adamlar yazmış

uganda damı yaşıyrosun istanbuldasın nasıl takıcak usta yok sen bile takarsın çok basit bir şey hadi takamadı orda kimse bostancı saniyeye in taktır..

murat aracında zaten hazır donanım varsa onu aktif etmişlerse o başka benim dediğim o değildi ben sandımki kabloyu merkezi kilit sistemine falan o tip bir bağlantı yapıp işin kolayına kaçmışlar..

sertan http://www.hepsiburada.com/svs-otom...ils.aspx?productId=otso10514&categoryId=26026 baj burdan açıklamasında adamlar yazmış

uganda damı yaşıyrosun istanbuldasın nasıl takıcak usta yok sen bile takarsın çok basit bir şey hadi takamadı orda kimse bostancı saniyeye in taktır..
ben değil de abartmıyorum kartal ve pendik sanayideki tüm ustalar uganda da hissediyorlar kendilerini. takılabileceğini ben de biliyorum. ama adamlar takamıyor işte. takacak adam lazım. ben anlamıyorum.

Ben eski Toyotama sırf bu cam olayı için alarmla beraber taktırmıştım. Sonra baktım alarma bile bağlamamış eleman :D kilide gelen sinyale bağlamış. Sonra alarmı söktüm, çalışmaya devam etti.

Yalnız bir ara camlardan biri kapanmaz oldu, içindeki röle yanmıştı. Bu yüzden ben de dördünü birden kapatan pek tavsiye etmem. İkişer kapatsın daha iyi.

acaba bu ilandaki vb. ilanlardaki ürünlerin içinde türkçe olarak takılması tarif ediliyor mu? öyleyse basittir aslında yapılabilir... uganda'da zanneden elektrikçilerin gözüne sokup taktırırsın :-)

malesef çok belli başlı marka olmadıkları sürece içinden en ufak bir klavuz bile çıkmıyor. Benim yukarıda bahsettiğimde sadece cihazın bir tarafında bir etiket vardı hangi kablonun ne olduğunu yazan.

Ya zaten cam açıkken kapıyı açıp kapatmak bence cam kaldırma mekanizmasına zarar veriyor kapıdan gelen tıkırtılar artıyor , o yüzden camı kapattıktan sonra inerim hep arabadan

ben değil de abartmıyorum kartal ve pendik sanayideki tüm ustalar uganda da hissediyorlar kendilerini. takılabileceğini ben de biliyorum. ama adamlar takamıyor işte. takacak adam lazım. ben anlamıyorum.

büyütülücek bir şey değil bence sen kaldırma kitini al arabada dursun bir gün bostancı civarlarına illa yolun düşer düşdümüde aradan onuda çıkartır yaptırırsın 15-20 dakikalık iş..

Modül Aküden Akım Çekmiyor Arkadaşlar işi bitince kapanıyor.2 haftadır takılı herhangi bir problem yok.

Modül Aküden Akım Çekmiyor Arkadaşlar işi bitince kapanıyor.2 haftadır takılı herhangi bir problem yok.

valla öyleyse iyi benimde çok hoşuma gidiyor camların kalkması hem sorun olursa sökersin üzerine yapışmıyor ya öyle pahalı bşyde değil.

Geri