Cam Kaldırma Modülü

arkadaşlar opel servisine gidin adamlar 2 kabloyu birleştiriyor cam kaldırması olan bir araçınız oluyor. Bunun en iyi test etmek için aracınızın sol kapısından kilidi kitleyip tekrar kitleme konumuna getirin eğer camlar kapanıyorsa servisteki adamlar 2 kabloyu birleştirip. kumanda ile kitlenince cam kaldırma desteğini sağlıyorlar

ilginç bu daha güzelmiş yaptırırm ilerde bir sorun çıkarsa alırım anahtarını Murat abi sonra palio ya binmek zorunda kalırsın.

arkadaşlar opel servisine gidin adamlar 2 kabloyu birleştiriyor cam kaldırması olan bir araçınız oluyor. Bunun en iyi test etmek için aracınızın sol kapısından kilidi kitleyip tekrar kitleme konumuna getirin eğer camlar kapanıyorsa servisteki adamlar 2 kabloyu birleştirip. kumanda ile kitlenince cam kaldırma desteğini sağlıyorlar
Ben zamanında dediğiniz iki kablo bağlantısını yaptım. Azda olsa kaçak oluyor. 10-15 gün aracı kullanmayınca çalıştırma da sıkıntı oldu. Kendim tekrar söktüm...
Bilginize

ilginç bu daha güzelmiş yaptırırm ilerde bir sorun çıkarsa alırım anahtarını Murat abi sonra palio ya binmek zorunda kalırsın.

Canın sağolsun. Ama 2 sene içinde sorun çıkmassa bende merivanı alırım :)

Ben zamanında dediğiniz iki kablo bağlantısını yaptım. Azda olsa kaçak oluyor. 10-15 gün aracı kullanmayınca çalıştırma da sıkıntı oldu. Kendim tekrar söktüm...
Bilginize

Valla ben okul nedeni ile 2009 Şubat Haziran arası araçı Aydına bıraktım hiç kimse kullanmadı (4 Ay boyunca), Hazirandan Ekime kadar kullandım. sonra Ekim 2009 Şubat 2010 (6 Ay boyunca) araba yine yattı, Aydına geldiğimde ilk işim aracı alıp yıkmaya getirmek oldu. Tek marşta bastı. herhangi bir kaçakta problemi de olmadı.

yalnız burda yanlış bilgilendirme olmasın senin aracında o modül zaten var bağlantı şekli farklı adamlar bağlantı şeklini tekrar değiştirip merkezi kilitlerede sanırım veriyorlar ve camlar kapanıyor ama neticede o modül var..
her kezde yada her modelde o modül varmı önemli olan bu sen gidin diyorsunda adamın arabasında yoksa gitsede boş olur..

kesinlikle yaptırmayın akünüz boşalıyor tecrübe ile sabit

modülsüz akünün boşaldığını sitede birçok kişi söylüyor. tecrübeleriyle sabit...

yalnız burda yanlış bilgilendirme olmasın senin aracında o modül zaten var bağlantı şekli farklı adamlar bağlantı şeklini tekrar değiştirip merkezi kilitlerede sanırım veriyorlar ve camlar kapanıyor ama neticede o modül var..
her kezde yada her modelde o modül varmı önemli olan bu sen gidin diyorsunda adamın arabasında yoksa gitsede boş olur..

Aracı sıfır aldım. Sonradan bir modül taktırma gibi bir olayım olmadı. Diyorumki sizde de bu modülün olup olmadığını anlamanı için yapmanız gereken
Camlar açıkken aracı Sol ön kapıdan anahtarla kilitleyin.
Sonra tekrar kitleme işlemi yapın camlar kalıyor ve kapanmaya başlıyorsa sizde de vardır aynısı. Zaten aracım Baz model değilimiz en çıplak olanı bende varsa herkes de vardır.

otomatikkliti00.gif

otomatikkliti01.gif

modülsüz akünün boşaldığını sitede birçok kişi söylüyor. tecrübeleriyle sabit...

Araçımı 17 Ağustos 2008de aldım. 26Ağustostan 2008'den beri böyle kullanıyorum. Araba daha öncede yazdığım gibi 4 ve 6 aylık olmak üzere 2 dönem yattı hiç Ayda bir kere marşa basıldı. Hiç bir sorun yaşanmadı.

Siz sonradan takılan modüllerde AKÜ boşaldığını demek istiyorsunuz sanaırım bu sonradan takılan bir şey değil araçın üzerinde hali hazırda var zaten neyini anlatamadım ben bunun anlamadım.

Geri