Cam Kaldırma Modülü

mrb arkadaşlar arabamı 2.5 yıl önce almıştım aldıgım kişi yaptırmış bu özelligi ve hiçbir sorunla karşılaşmadım ne akü boşaltması nede başka bi problem ve çok rahatbi kullanımı oluyor sen camı açık unutsan bile cam sen arabayı kilitledinmi otomatik olarak kaapanıyor herkese tavsiye ederim

İzmirde nerede yaptırmış biliyormusunuz.:D

Aynı şeyi söylüyoruzda farklı dilde konuşuyoruz sanırım :) benim dediğim şu aracınız en boş modelde olsa baz modelde olsa demek ki opel o modülü aracınıza fabrika çıkışı takmış yani var.. ama bu opel öyle bir markaki senin arabada olan aracın en boş modelde olsa başka bir model yada versiyonda olmaya biliyor.. mesela eski vectra c kasalarda ayrıntı çok fazla var mesela para gözü falan yapmış adamlar ama bizim yeni kasalara o tip şeyler koymamışlar pek ayrıntı yok.. bu basit bir örnek..

kalite giderek düşüyorda ondan.

Modülü aldığımızda montaj için anlatım varmıdır acaba.

İzmirde nerede yaptırmış biliyormusunuz.:D
izmirde 2 san. best opel var orda yaptırmış valla arkadaşlar iki yıldır bu şekilde kullanıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım ama kullanım yönünden çok rahat kullanışlı bişiy

arkadaslar su ıkıncı kılıtlemede camların kapanmasını nasıl yaptırdınız?

izmirde 2 san. best opel var orda yaptırmış valla arkadaşlar iki yıldır bu şekilde kullanıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım ama kullanım yönünden çok rahat kullanışlı bişiy

Tamam best opelle bir görüşelim bakalım.:)

Aracı sıfır aldım. Sonradan bir modül taktırma gibi bir olayım olmadı. Diyorumki sizde de bu modülün olup olmadığını anlamanı için yapmanız gereken
Camlar açıkken aracı Sol ön kapıdan anahtarla kilitleyin.
Sonra tekrar kitleme işlemi yapın camlar kalıyor ve kapanmaya başlıyorsa sizde de vardır aynısı. Zaten aracım Baz model değilimiz en çıplak olanı bende varsa herkes de vardır.

otomatikkliti00.gif

otomatikkliti01.gif
eski bir konu ama okudum ve gidip aracımda denedim kumandadak kilitleyince camlar kapanmıyor ama sol kapidan anahtarla kilitleyip kilitli konuma tekrar getirdiğimde camlar kapanıyor yani murat beyin dediği gibi
şimdi murat abime ve bilen arkadaşlara sorum şu acaba benim aracta murat abininki gibi basit bir işlemle aynı özelik kazanırmı

Geri