Cam Silecek Suyu Hakkında

19 lt alalım damacana toptan 1.25 ytl kamyon alırsak bütün opelim.net ailesi kullansın :D
Adi bakkal bize suyu 5,5 TL den satıyor :D. Toptan mı alsak ne yapsak?

Abi su çok ucuz 1,25 fiyat doğrumu.biz 7,25 tl ödüyoz. onu kullanıyoz cam sleceğinde genede tıkanıyor.:D hafta sonu anlaşılan hazneyi söküp temizleyecez. işin yoksa onunla uğraş.

İzmir'in suyunda aşırı kireç ve arsenik var diye arabanın radyatörüne bile iyi su koyuyorum diye bana gülüyorlar. 1-1,5 liraya iyi su alıp arabaya koymak mı daha ucuz, radyatörü delip yenisini almak mı?

abi adı üstünde yeni tabiki radyatörü delip yenisini almak daha iyidir:D
tabiki malımızın kıymetini bilip ne kadar iyi bakarsak o da bize uzun zaman eşlik edip sorun çıkarmaz.1-2 tl verip su almak en mantıklısı

[FONT=TimesNewRoman,Italic][FONT=TimesNewRoman,Italic]
Alıntıdır
[/FONT]
[/FONT]
[FONT=TimesNewRoman,Italic]
[FONT=TimesNewRoman,Italic]Kötü hava şartlarının geçerli olduğu[/FONT]
[FONT=TimesNewRoman,Italic]mevsimlerde daha düşük görüş kapasitesi ile[/FONT]
[FONT=TimesNewRoman,Italic]seyahat etmek zorunda olabiliriz: bu durumda[/FONT]
[FONT=TimesNewRoman,Italic]hem ön camda hem de arka camda mükemmel[/FONT]
[FONT=TimesNewRoman,Italic]şekilde verimli olan silecekler kullanmak daha[/FONT]
[FONT=TimesNewRoman,Italic]önemli olur; cam silecek suyu deposu daima[/FONT]
[FONT=TimesNewRoman,Italic]dolu olarak tutulmalıdır, memeleri tıkayan[/FONT]
[FONT=TimesNewRoman,Italic]kireç formasyonunu önleyerek -20°C'ye kadar[/FONT]
[FONT=TimesNewRoman,Italic]etkinliği garanti edilen antifrizli bir cam silecek suyu kullanılmalıdır[/FONT]
[/FONT]

valla arkadaşlar açana kadar canım çıkmıştı bugün gittim antifrizli cam suyu aldım 5 kglık 10.50 tl % 50 sulandırdım yaz kış bu tür antifrizli ürünler kullanacağım

grnt002ic1.jpg

makinanız kireçten dolayı kullanılamaz hale gelmiştir makina üreticileri calgon kullanmanıı önerir
MAKİNANIZ UZUN YAŞAR CALGONLA :D:D:D:D:D
şaka bir yana kardeş sen onu ya kankinin ellerine teslim edersin ya da bi parçacıya götüreceksin, baktıracaksın en iyisi bu. Fakat bana motorun pervane kısmında aşınma var gibi geliyor...

Arkadaşlar dün dikkat ettim benim silecek suyu canı isterse atıyor canı istemesse atmıyor su var haznede delikler tıkalıda değil silgi kolunu çektiğimde sadece motorun sesi geliyor ama su ya geç geliyor yada hiç gelmiyor neden olabilir sizce bu?

Hortumlar tıkanmıştır. İçerrden cam suyu kolunu çektiğinde motor sesi gelipte su gelmiyorsa ya su yoktur ya da hortumlar tıkalıdır. :)

Geri