Cam Suyu Nereye Konuyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan z_ygt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

z_ygt

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Antifriz koyacaktım. Yerini bulamadım.

Ynt: Cam Suyu Nereye Konuyor?

Motora antifiriz koyacaksanız yarı saydam bir bidon var üzerinde Maksimum-Minimum yazar, Yok silgeç suyu ekliyecekseniz  kapağında (su koyma yerinde) silgeç işareti olan (sarı renkte) bir hazne var, oraya tamamlayacaksınız.

Aracınız garantili ise serviste antifiriz ekletmenizi tavsiye ederim
turuncu renkte antifiriz ekliyorlar

Sıfır araçların motor suyuna  antıfiriz eklenmıs oluyor degıl mı? aracı ekımde aldım kıs ıcın antıfırız ekletmeme gerek var mı acaba?

dreamofice link' Alıntı:
Sıfır araçların motor suyuna  antıfiriz eklenmıs oluyor degıl mı? aracı ekımde aldım kıs ıcın antıfırız ekletmeme gerek var mı acaba?
eklediklerini pek sanmıyorum bence eklettirin.

Bu konuda fıkri olan yok mu beyler ekımde alınan aracın motor suyuna kış için antıfırız ekletmek lazım mı? kışa yakın bır mevsımde alınan araca antıfırız koymayacak kadar esek degıldır her halde bu bayıler yoksa gıdıp bıra actıon yaratayım servıste.

dreamofice link' Alıntı:
Bu konuda fıkri olan yok mu beyler ekımde alınan aracın motor suyuna kış için antıfırız ekletmek lazım mı? kışa yakın bır mevsımde alınan araca antıfırız koymayacak kadar esek degıldır her halde bu bayıler yoksa gıdıp bıra actıon yaratayım servıste.
Antifiriz koymaniza gerek yok arac yeni vardir zaten

Arabadan anlamayan biri değilim ancak göremedim bir türlü. Kiapçıktan baktım sol farın önünde gözüküyor. Su deposunun borusunu takmayı unutmuş olabilirler mi?

Geri