Cam Suyu Nereye Konuyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan z_ygt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Cam Suyu Nereye Konuyor?

Resim eklemeye çalışıyorum, motorun altlarında su koyma yerini gördüm gibi

Boru yok herhalde? Bir opel rezaleti daha.

z_ygt link' Alıntı:
Boru yok herhalde? Bir opel rezaleti daha.

Sizin aracınızda maalesef boru yok.  ???

Akü alanının boş kısmının hemen önünde olması gerekiyordu.  ???

Ben bu olaya hiç anlam veremedim. Gerçekten ilk defa karşılaştığımız ve çok garip olan bir durum.  ::)

başlığı görünce yok artık bu da sorulur mu demiştim. resmi görünce de okkalı bir yok artık bu da yapılır mı dedim. :D

dreamofice link' Alıntı:
Bu konuda fıkri olan yok mu beyler ekımde alınan aracın motor suyuna kış için antıfırız ekletmek lazım mı? kışa yakın bır mevsımde alınan araca antıfırız koymayacak kadar esek degıldır her halde bu bayıler yoksa gıdıp bıra actıon yaratayım servıste.
Antifiriz sadece kış aylarında değil tüm mevsimlerde gerekli olduğu için sizin aracınızda ve sıfır araçlarda antifiriz vardır, zaten bazı antirizlerin üzerinde dört mevsim yazar.

Ynt: Re: Cam Suyu Nereye Konuyor?

akunun kapagida mi yok?

Sent from my Blackberry Playbook Tablet using Tapatalk

Bu sorulurmu diye konuya hiç girmiyodum baktım Muhabbet uzadıkca uzuyo şaşakaldım  walll Bravo Opel ! ! ! Araç Mar Otodan alınma heralde  kahka536

Ben de arabadan anlamıyo durumuna dustum:) defalarca baktım altta suyu gorunce cozdum. Bu parcayı garantiye sokabilir miyiz?

z_ygt link' Alıntı:
Ben de arabadan anlamıyo durumuna dustum:) defalarca baktım altta suyu gorunce cozdum. Bu parcayı garantiye sokabilir miyiz?
Aracınızın bu parçası eksikse elbetteki garantiden yaptırılır
Ben de şaşırdım açıkçası aracın sağ tarafında da yok değil mi
En kısa sürede servise uğramanızı tavsiye ederim

Geri