Cam Suyunu Atılan Tabletler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ndipi

Bölüm Sorumlusu
Yönetici
Moderatör
Bilgi Girilmemiş
www.engelsizdostlar.com
Arkadaşlar bu cam suyunun içine atılan tabletler var onlardan alayım diyorum. Kullanan arkadaşlar oldu mu?

nadir abi ben sonaxın ufak turuncu şişesini kullanıyorum. marketlerde her kasanın kenarına tıkıştırıyolar 2 3 tl fiyatı var memnunum tavsiye ederim.

OA_2630986.jpg

Evet buda güzel bir ürün sanırım yorumlarda yazmışlar okudum kullanan kişiler çok güzel diyorlar. Deneye bilirim. ;)

Ne ise yarıyor ki bunlar nadir abi guzel kokması ya da soguktan donmaması icin mi ?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sıvı olan konsantreler güzel temizliyorlar birde kaloriferden içeri bir miktar hoş koku veriyorlar. würthünkini kullanmıştım bi dönem...soğuktan donma kısmını hiç bilmiyorum çok şükür :) inşallahta öğrenmem :)

Ne ise yarıyor ki bunlar nadir abi guzel kokması ya da soguktan donmaması icin mi ?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya anladığım kadarı ile camların daha temiz görüş anlamında daha parlak ve verimli olmasını sağlıyor. Ben böyle biliyorum birde sileceklerin ses yapması ve lastiklerinin sertleşmesini filan da engelliyormuş.

Ben direk camsil ve bir miktarda su döküyorum. Hem tertemiz oluyor hemde hoş bir koku veriyor.

İçimde kalmasın diye alıp deneyeceğim o kesin :D

sıvı olan konsantreler camın daha güzel temizlenmesini sağlıyor. Donmaya karşı korumaz. würth ve sonax tavsiye olunur.

sıvı olan konsantreler camın daha güzel temizlenmesini sağlıyor. Donmaya karşı korumaz. würth ve sonax tavsiye olunur.
Zaten onların tümü konsantre cam suyuigüzle kalitelidir ama kış için değildir.Sonaxsın kış antifriz cam suyu hepisinden iyidir eğer aracınız dılarıda kalacaksa donmaz diğer ucuz mallar gibi,sonra cam suyu motorum gitti demesinler :)

Geri