cam tavan yapımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iardali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

iardali

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
merhaba arkadaşlar
bende astra h var. arabamda hep cam tavan olsun istemiştim.ama öle bir araba denk gelmedi
şimdi
kendi imkanımla yaptırmak istiyorum
cam tava yaptıran varmı fikirlerinizi bekliyoom.

Aynen bende olsun çok istiyorum ama cevrede hep sonradan yapılanlarda sıkıntı oluyor , su alma meselesi felan diyorlar , başım ağrımasın dıye yaptırmıyorum ..

sonrada nasıl olucak ki yapıyorlar maslakda görmüşdüm vebasto firması var adamlar zaten türkiyede tekler caravelle transporter falan yapıyorlar.. ama benim bildiğim tavanda güvenlik barları var onları keserlerse aracın bütün aerodinamik yapısını bozarlar..

sonrada nasıl olucak ki yapıyorlar maslakda görmüşdüm vebasto firması var adamlar zaten türkiyede tekler caravelle transporter falan yapıyorlar.. ama benim bildiğim tavanda güvenlik barları var onları keserlerse aracın bütün aerodinamik yapısını bozarlar..

usta peki bu barlar orjınal astra h lardakı cam tavanalrda yok mu ?

cift camdan ziyade teklı sunroffda olabilir aslında .. tabi düzgün yapılırsa

hollanda malı vebasto getirtip yapan maslakda şirket var adamların adını unuttum onlar en iyisi takdıkları sunrooflarada su sızıntısı ve diğer şeylere karşı 5 yıl dı galiba garanti veriyorlardı en son ama tabi gene bir araştırın..

ben bı yerde okumustum tavandakı parçayı kestıklerınde guclendırmek ıcın atkı seklınde metal kaynatılıyor ıcerden yanı keselım takalım yok ıcerden guclendırme yapılıp aracın aerodınamık yapısı bozulmuyor kı tabı bu ole 500 600 tl ye takılanlar degıl hakkını ısteyenler 2000 3000 tl lerden bahseden kısıler proflar tarafından yapılanlarda..

cam tavana alternatif tavanı siyah kaplatabilirsin dostum. cam tavanda sorun olursa dönüşü yok gibi. maksat görünümse kaplama daha iyidir bence.
hatta şuna bir bak, uygun fiyat : http://www.otopon.com/deals/birkamasktavan

Geri