Camdaki Bu Lekeyi nasıl temizlerim?

Caly bar (kil) deneyebilirsiniz Yüzeyde ki çıkmayan lekeleri çıkartıyor. :) Olmazsa inceden kalına doğru polishte denenebilir.

Arkadaşlar benze sorun bende de oldu. Aracımı yazın güneşte güzelce yıkadım ama camları en sona bıraktım ve bi baktım ki cam kireç kalıntısı olmuş. 1 ay hafta sonları vakit bulup tam 5-6 defa denemediğim şey kalmadı. Cam sil, kolonya, su, sirke vs.. En sonunda pastayı cama vurdum gitti arkasından da bir cila attım vallahi cam ilk gün fabrikasyon gibi oldu. Derin bir oh çektim yoksa değişecek kadar leke vardı. Çözümü pasta ve cila arkadaşlar. Bir köşesinde deneyin göreceksiniz.

Camdaki lekeyi halledebildiniz mi ?
Aynı sorun bende de var bir türlü çıkartamadım.

üzerine benzin döküp ateşe ver pırıl pırıl olur ;)

Bunun için kendım denemedim ama pamukkalede bır yıkamacı arkadaşım fikir verdi araç yıknadıkyan sonra kireç kalıntısına karşı kovanın içine 2 teneke bira döküp o şekil yıkıyormuş camda fılan kırec kalmıyormus ki bu adam tr nın en kıreçli suyunda yıkama yapıyor buldugu çözüm buydu bu arada pasta atarak ta duzelebılır ben ogle yapıyorum en azından hatta kadranın camı arada çizik oluyor onuda pasta ıle sılıyorum sonuc perfect:) dıger temızleyecegım tum aracın sokulen parçalarını amway loc denen urunle temızlıyorum ondan da memnunum.plastık parlatmak içinde sıvı sprey silikon kullanıyorum süngere fıslatıp siliyorum en azından goguslukte buharlasıp cama yapışmıyor ayrıca uzunca bı sure toz çekmıyor

Izopropil
Kil
Pasta

En son çare seryum oksitli cam cilasi

cam lastiklerine degdirmeden birde ispirtoyu dene faydasi olacagina inaniyorum.

Geri