1,5 senedir kullanıyorm polis çewirmelerinde hemen iç ışığı yakıyorum bi problem çıkarmıo. Fakat bi sefer durduğu yerde polisi filme ceza yazarken yakalamıştım bırak o kalemi dedimp muhabeette bağlayınca yazmadıydı hemşerilik saolsun=))
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
filmler hayırlı olsun dtvolkan . daha yakından çekilmiş fotoğraf görme imkanımız varmı? özellikle karşı tarafı gösterebilecek gibi olursa sevinirim. 1 numaranın ne kadar koyuluk getirdiğini anlamak açısından.
Hala değişen bir şey yok filmli camlar yasak ve ceza kesiliyor. 1 hafta içinde söktürülüp, söküldüğün trafik şubelerinde onaylanması gerekiyor. Eğer sökülmezse araç trafikten men ediliyor.
Maalesef farketmiyor. Ama açık renk film olması polisin dikkatini çekmeyerek, ceza kesilme olasılığını azaltabilir.1 numara 2 numara filan farketmiyor yani?
2013 çıkan bir yasa ile arka cam ve arka yan camlara serbest ön camlara yasak
Maalesef farketmiyor. Ama açık renk film olması polisin dikkatini çekmeyerek, ceza kesilme olasılığını azaltabilir.
http://www2.tbmm.gov.tr/d24/2/2-0788.pdf
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 18:45 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 18:41 ----------
burda kanun teklifi var ama geçtimi geçmedimi bilmiyorum ancak bu şekilde muayeneden kusursuz geçiyor. arka cam filminden dolayı kusur yazılmıyor